REKRUTTERING | Yderst tilfredse med samarbejdet

“Medarbejderne hos Comentor er alle yderst professionelle og samtidig dejligt jordnære og lette at kommunikere med. De formår at kigge ind bag facaden i Trackunit, så de er i stand til at ”sælge” vores virksomhed til kandidaterne og samtidig gennemskue hvilke personlighedsprofiler, der vil passe ind i vore teams.”

“Vi oplever, at vi efter en grundig gennemgang af virksomheds- og jobprofil trygt kan overlade rekrutteringsprocessen til Comentor, hvor Comentor også vejleder i forhold til, om den givne position bør håndteres som en Selection eller Search.”

“Vi modtager gennem processen ugentlige statusopdateringer og er ligeledes løbende i dialog med Comentor, hvis der opstår yderligere spørgsmål. Comentor er altid lette at komme i kontakt med og er yderst imødekommende i forhold til særlige ønsker eller krav.”

“Vi oplever, at Comentor præsenterer nogle virkelig kompetente kandidater til positionerne, hvorefter vi selv afholder de afsluttende samtaler med udgangspunkt i det professionelle profilmateriale, vi modtager fra Comentor, på hver enkelt kandidat.”

“Trackunit har søgt en bred vifte af medarbejderprofiler, og uanset profilen har vi altid oplevet, at Comentor sætter sig ind i, hvad der kræves af såvel Trackunit som virksomhed for at tiltrække de rigtige profiler, som i forhold til uddannelse og kompetencer hos kandidaterne.”

“Vi har inkorporeret de første nye medarbejdere, som er rekrutteret via Comentor, og vi har ikke et øjeblik fortrudt vores valg.”


Hanne Foldbjerg, HR Manager

Som en af de førende leverandører i verden har Trackunit, en dansk virksomhed, specialiseret sig inden for flådestyringsløsninger til flåder af enhver størrelse og på tværs af brancher i hele verden. Virksomhedens kundetilpassede løsninger bidrager til vækst og udvikling hos førende virksomheder globalt – fra transport- og servicesektoren til maskinudlejning og byggeri- og anlægsbranchen. På tværs af industrier og kontinenter er kunderne enige om, at Trackunit adresserer og løser komplekse udfordringer og tilbyder en række unikke fordele, der er udviklet med ét formål for øje: at skabe vækst og udvikling i netop deres virksomhed. Trackunit har vækstet markant de seneste år og beskæftiger i dag ca. 80 ansatte med hovedsæde i Pandrup, hvor de udvikler, producerer og afsætter både hardware og software. Kulturen er præget af succesen – positivitet, fokus på integritet og tillid samt en flad organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.