Et rekrutteringsforløb

Et tillidsfuldt rekrutteringsforløb

Professionelt og nærværende

Hvad er et rekrutteringsforløb?

At indgå i et rekrutteringsforløb kræver oftest, at du skal præstere over flere omgange. På skrift, i telefon, online og ved fysiske møder med både searcher, konsulent og endelig, den ansættende virksomhed.

Vi er ærlige, direkte og forsøger at holde dig tæt orienteret hele vejen gennem rekrutteringsforløbet. Vores kunder og kandidater fremhæver blandt andet, at vi gør det, vi siger og, at vi tør italesætte både muligheder og udfordringer i et direkte og tydeligt sprog. Vi bestræber os altid på at skabe en god oplevelse, så du får noget med, og som du kan arbejde videre med. Uanset, om du ender med at tegne kontrakt eller må “op på hesten” igen, så er vi med i processen for at støtte og vejlede begge parter.

Det skal være et godt valg for dig

Når det er så vigtigt for os, så er det fordi, det handler om det helt rigtige match. Det er af afgørende betydning, at du har mulighed for at forholde dig kritisk til, hvorvidt det er det rigtige næste skridt i din karriere. På den anden side af skrivebordet forholder vi os også kritisk til, hvorvidt du er den rette til at fylde stillingen ud.

Som kandidat er der to veje ind i et rekrutteringsforløb med Sensu:

  1. Du har søgt stillingen proaktivt og tilsendt en motiveret ansøgning og et CV.
  2. Vores searcher har rettet henvendelse til dig, fordi du, på papiret, ser interessant ud.

Screening og indledende samtale

Uanset, hvordan du er kommet i kontakt med os, så er vores rekrutteringsforløb kernen til oplevelsen af et godt forløb for alle parter. Bliver dit CV udvalgt til en første screening af vores searcher, så vil processen oftest bestå af en indledende dialog med den konsulent, der har ansvaret for kunden og opgaven. Her afklarer I din motivation og færdigheder op mod kundens krav til kompetencer og motiv for at ansøge. Ser det rigtigt ud, og er der en gensidig oplevelse af et match, så skal du forberede dig på en præsentation og kemimøde med opdragsgiver. Det tager ca. 1 time, og denne præsentation danner grundlag for, hvorvidt der er basis for at gå skridtet videre til en test og et dybdeinterview.

Testinterview

Derpå skæres feltet yderligere ind til et antal kandidater, der gennemfører et testinterview med din konsulent, hvor I går tættere på dig som menneske. Det du motiveres af og dine personlige egenskaber. Denne samtale suppleres af en personprofil, som du naturligvis også modtager en tilbage læsning på.

Indimellem disse nedslag trækker vi altid referencer fra din(e) tidligere arbejdsgiver(e). Du kan i forbindelse med udvalgte stillinger blive stillet en opgave, som skal fremlægges.

Finalepræsentation

Som afslutning på vores rekrutteringsforløb, og med afsæt i dit testinterview, møder du opdragsgiver hos virksomheden igen til en finalepræsentation, og derefter finder der eventuel kontraktforhandling sted mellem parterne, såfremt begge er enige om at der er skabt det helt rette match.

Opfølgning

Efter onboarding i dit nye job og opgaver, følger vi op på ansættelsen. Det gør vi efter 3 og 6 måneder for at høre til, hvorledes samarbejdet fungerer og for at sikre, at onboarding i ansvar og opgaver er landet optimalt. Der vil altid være et tilbageløb til nærmeste leder, såfremt der opstår uklarheder i onboarding, som der skal samles op på. 

ESG forpligtelser

Hos Sensu A/S gør vi vores yderste for at du får en god oplevelse. Vi har fokus rettet mod at sikre diversitet og inklusion. At du føler dig set og hørt. Vi forpligter os til at fremme mangfoldighed og inklusion i rekrutteringsprocessen, for at lige muligheder tilbydes alle kandidater.

Vi tilskynder ligeledes til virtuelle interviews og møder, når det er muligt, for at mindske behovet for unødig rejseaktivitet.

Ved at acceptere og samarbejde under disse ESG-orienterede betingelser viser vi vores fælles forpligtelse til at bidrage positivt til samfundet og miljøet gennem vores forretningsaktiviteter.

OVervejer du et karriereskifte?

Vi er altid interesserede i dialog med kandidater, som står klar i kulissen, når behovet opstår hos en af vores samarbejdspartnere. Uanset, om vi aktuelt har en stilling, der matcher dine kvalifikationer, eller du blot er nysgerrig på din markedsværdi, drøfter vi gerne mulighederne med dig, ligesom du altid kan holde dig opdateret på vores ledige stillinger via vores company page på LinkedIn.