Executive sparring og coaching

Executive sparring og coaching

når du har brug
for én, der selv har været der

Executive sparring og Coaching

Sparring i strategisk kontekst

Ledersparring og coaching – kært barn har mange navne, men når man som os har beskæftiget sig med udvikling af direktører, chefer og mellemledere gennem årtier, er listen af dilemmaer, næsten uudtømmelig. I situationer som dem, kan der være behov for rådgivning og sparring for at hæve blikket.

Hvordan kan et dag-til-dag dilemma for eksempel fylde uendeligt meget og en større strategisk og retningsgivende beslutning, uendeligt lidt? Hvad er det der gør, at dilemmaer får lov til at fylde (for meget), og hvordan er balancen? Hvordan sikrer du, at du ikke bliver ramt af tunnelsyn og risikoen for at skubbe på alt på én gang?

Des mere alene man er med sin opgave og sit ansvar. Des mere kan man til tider have brug for een at ventilere verden med. 

Vi er din trusted advisor i ledersparring og coaching

Vi er det fortrolige rum med den gode legekammerat, som lægger ører til. Vi bruger vores mangeårige erfaring på rådgivning og sparring på at lytte til dine problemstillinger – på godt og ondt, og vi har altid fokus rettet mod få konkrete justeringer, op mod dine personlige eller virksomhedens mål. 

Vi siger også det du ikke vil høre

Vi stiller ikke kun de begavede spørgsmål. Vi forsøger også at give dig den rådgivning og de gode råd, der er med til at kvalificere dine metoder. Det gør vi for, at du bliver bedre i stand til at opnå dine mål. Hvad enten de måtte være interpersonelle eller i en strategisk kontekst.

Intet er for stort eller småt. Vi er instrumentet, og i fællesskab finder vi frem til mulige løsninger, der tilsikrer, at din prioritering og tid i en dagligdag bliver fyldt ud af det, der er vigtigst. For dig og for din virksomhed. 

I et sparringsforløb bliver du præsenteret for hjemmeopgaver. De skal sikre refleksion og fremdrift i processen. Vi vil gerne undgå quick fixes, og i stedet skabe de rigtige langtidsholdbare løsninger.

Mangler du et fortroligt rum med en, der selv har været i de fleste dilemmaer? Tøv ikke med at kontakte en af vores konsulenter, og lad det starte med en uforpligtende drøftelse, hvor I vender din udfordring, og hvor du kan vurdere, hvorvidt det er noget, du mener, at vi kan hjælpe dig videre med.