Executive stillinger

For dig der søger en udfordring på c-level

Vores unikke baggrund, omfattende erfaring og stærke netværk giver os mulighed for at bistå virksomheder, når der skal rekrutteres til Executive stillinger.

En sådan proces løses oftest anonymt og derfor i en fortrolig proces, drevet af netværk. Der er derfor ofte mere og andet under overfladen end de Executive stillinger, som vi annoncerer her på siden.

Med mere end 60 års samlet erfaring har hver af os medvirket i Advisory boards og arbejdet tæt sammen med professionelle bestyrelser i alt fra ejerledede til koncerndrevne, børsnoterede virksomheder. Summen af disse kompetencer og erfaring betyder, at vi ved hvad der sker på direktionsgangene og i bestyrelseslokalet, og derfor kan være det bindeled der driver en professionel, ofte fortrolig og ordentlig proces.

Mulighederne herunder præsenterer derfor kun opslag til positioner, hvor vi kan annoncere åbent. Ønsker du at høre mere om de positioner vi besætter anonymt og i fortrolighed, skal du række ud til: CEO for Sensu A/S Thomas Bech , Founder af Sensu A/S John Tveit eller Partner og CEO for Comentor – en del af Sensu Jakob Møller Hansen

OBS! Vi modtager ikke ansøgninger og cv på e-mail

Af hensyn til persondatabeskyttelse og for at undgå irrelevant indtrængen på Sensu platforme, modtager vi udelukkende ansøgninger og cv gennem vores rekrutteringssystem, ved at klikke på “søg jobbet”. Såfremt vi modtager mails med denne type indhold, sletter vi din mail inden åbning.

Menu