Bestyrelsesposter

Vi deler gerne vores stærke netværk

Vores unikke baggrund, omfattende erfaring og stærke netværk giver os mulighed for at bistå virksomheder med at sammensætte og besætte den ideelle professionelle bestyrelse. En bestyrelse, der ikke blot støtter, men også accelererer virksomhedens strategi og ambitionsniveau.

En sådan proces løses oftest anonymt og derfor i en fortrolig proces, drevet af netværk. Der vil derfor sjældent være annoncerede positioner.

Med mere end 60 års samlet erfaring har hver af os medvirket i advisory boards og arbejdet tæt sammen med professionelle bestyrelser i alt fra ejerledede til koncerndrevne, børsnoterede virksomheder.

Vi har bidraget til væksteventyr, både med og uden på salg for øje, hvor dette typisk indebærer en række aktiviteter, der har til formål at optimere virksomhedens salgspotentiale og gøre den mere attraktiv for potentielle købere. Dette kan omfatte alt fra at revidere regnskaber og dokumentere forretningsprocesser til at sikre, at virksomheden har en bæredygtig og konkurrencedygtig position på markedet. Det kan også indebære at fjerne eventuelle hindringer eller risici, der kan afskrække potentielle købere.

Hvis du går med overvejelser om at etablere en professionel bestyrelse omkring dig, eller mangler du de helt rigtige kompetencer omkring bordet, så er du mere end velkommen til at række ud til Founder af Sensu John Tveit, CEO for Sensu Thomas Bech eller CEO og partner for Comentor Jakob Møller Hansen for mere information. Vi tager gerne en uforpligtende drøftelse om din situation.

Menu