Executive rekruttering

Executive rekruttering

rekruttering af kandidater fra øverste hylde

Executive rekruttering

Når vi arbejder på strategisk niveau

Skræddersyet Executive Rekruttering til Topledere

At rekruttere nøglepersoner til CXO-positioner kræver en dedikeret samarbejdspartner med dokumenteret track record på strategisk niveau og evnen til at agere loyalt og fortroligt gennem hele processen.

Identificering af den rette kandidat på strategisk niveau er en kompleks opgave, der kræver dybdegående indsigt i jeres virksomhed, organisation og strategi. Det kræver også en skarp forståelse for samspillet mellem ejerkreds, bestyrelse og direktion.

Disse positioner har potentialet til at revolutionere virksomheder, og det er derfor afgørende at identificere kandidater, der kan eksekvere med fokus på både top- og bundlinje samt forstår de ledelsesmæssige og organisatoriske implikationer.

Motivation af kandidatfelt kræver tålmodighed

Executive rekruttering kræver ekstra tid og tålmodighed i kandidatprocessen. Virksomheden foretrækker ofte at arbejde diskret og under radaren.

Derfor er det også vigtigt at forstå, at det, at motivere kandidater kan tage betydelig tid. De har behov for tid til at reflektere over karriereskiftet og integrere det i en allerede travl kalender.

Samtaleforløbene har et anderledes omfang, og der er skærpede krav og forventninger til headhunterens rådgivning og tilgængelighed ligesom, beslutningsprocessen hos jer og underskrivelse af kontrakt kan trække ud.

Dit Eget Dedikerede Team

Du får tildelt dit eget Executive rekrutteringsteam, der er erfarne i at operere på direktionsniveau. Vores ekspertise og erfaring er afgørende i opgaveløsningen.

Teamet bringer et stærkt netværk, branchekendskab og dybdegående forståelse for virksomheden ind i opgaven. Dette sikrer, at de stiller de rigtige spørgsmål og får solide svar fra kandidaterne.

Med andre ord, vi besidder metoderne, systemerne og kompetencerne til at identificere den kandidat, der har den rette strategiske indsigt, forretningsforståelse og erhvervserfaring til at passe perfekt ind i jeres organisation.

Efterfølgende Støtte

Når opgaven er fuldført, følger vi kandidaten til dørs i ansættelsen. Vi støtter også en struktureret og fokuseret onboarding i samarbejde med jeres nye medarbejder og dennes nærmeste leder.

Skulle du ønske yderligere information om vores Executive rekruttering eller stå overfor en situation, du gerne vil drøfte, er du velkommen til at kontakte:

Thomas Bech (Adm. direktør):            +45 22 89 89 76
John Tveit (Founder):                          +45 20 77 43 33
Jakob Møller Hansen (Partner):          +45 28 99 84 30

Vi ser frem til muligheden for at understøtte din virksomheds vækst og succes.