Om os
Det handler om indsigt

Om SENSU

DET HANDLER OM INDSIGT

Sensu A/S blev grundlagt i 2012 af John Chalmers Tveit med baggrund i en vision om at sætte fokus på samspillet mellem mennesker og virksomheder. Sensu betyder indsigt, hvorfor indsigt i mennesker og virksomheder er nøglen for os. 

Hos Sensu A/S er vi kompetente og engagerede medarbejdere. Vi rådgiver med hjerte, hjerne og passion. Vi går længere, og vi går dybere. Vi skaber værdi, og vi forstår. Vi får medarbejdere, teams og ledere til at spille sammen. Vi fører de rigtige mennesker sammen og bringer mennesker fra hvor de er, til hvor de gerne vil hen. Sensu A/S er et dynamisk, inspirerende og forretningsorienteret konsulenthus, hvor både medarbejder, leder og virksomhed er i trygge og kompetente hænder.

Mennesker er drivkraften i enhver virksomhed. Det er mennesker, der skaber succes, fremgang og får ting til at ske. Derfor er det mennesker, der er i centrum hos Sensu A/S. Vi tror på, at menneskelig forståelse er det, der gør en forskel, og netop derfor er indsigt i mennesker grundstenen og det vigtigste redskab i vores metode til at rekruttere og udvikle medarbejdere.

Hos Sensu A/S har vi et inderligt ønske om, at din virksomhed får succes, skaber fremgang og udvikler sig. Vi går hele vejen for at sikre de bedste menneskelige investeringer.

SAMARBEJDE med comentor – en del af sensu

I efteråret 2022 indgik vi i et partnerskab med konsulenthuset Comentor, der siden 2002 har specialiseret sig inden for rekruttering samt leder- og organisationsudvikling. I dag fokuserer Comentor primært på sidstnævnte, og er du nysgerrig på at vide om deres ydelser, kan du læse mere på Comentors hjemmeside her.

Menu