Kandidatdatabase
Din genvej til at blive kontaktet af os

Kandidatdatabase

- det første sted vi søger relevante kandidater

Vores kandidatdatabase er en liste over kandidater, som har har valgt at dele deres CV med os. Denne liste gennemgås jævnligt af vores searchkonsulenter, som anvender listen, når de skal kontakte og identificere relevante kandidater i forbindelse med vores rekrutteringsopgaver. Ønsker du derfor, at de skal række ud til DIG, kan vi kun opfordre dig til at oprette dig i kandidatdatabasen og ikke mindst at holde dit CV opdateret.

Opretter du dig i kandidatdatabasen, tillader vi os at kontakte dig, såfremt dine faglige kompetencer matcher de kriterier, vi er blevet givet i forbindelse med en specifik rekrutteringsopgave.

Du kan tilmelde dig kandidatdatabasen HER.

Dine oplysninger opbevares fortroligt

Hvis du vælger at tilmelde dig vores kandidatdatabase, sørger vi for at opbevare dine oplysninger fortroligt. Vi deler således kun dine oplysninger med en virksomhed, hvis du har givet samtykke til dette. 

Når du er oprettet i kandidatdatabasen, vil du løbende modtage meddelelser om, hvorvidt du fortsat ønsker at være i databasen. Hvis ikke du ønsker det, kan du altid framelde dig igen via vores rekrutteringssystem Elvium, ligesom du kan framelde dig, når vi løbende sender mails ud.

Hvorfor skal jeg holde min profil opdateret?

Vi anbefaler dig at holde din opdateret, når der sker ændringer i din jobsituation, uddannelsesforhold eller geografiske placering. Det er med til at sikre, at vi kan målrette stillinger til dig, som vi vurderer matcher din profil og dine jobønsker. Vi kan ikke sige, hvornår en relevant stilling dukker op, hvorfor det er afgørende for dine muligheder, at vi kan trække på en opdateret version af dit CV.

Det er vigtigt at understrege, at vores kandidatdatabase ikke erstatter den proaktive del af en jobsøgningsproces, hvorfor vi opfordrer dig til fortsat at holde øje med vores ledige stillinger på vores hjemmeside samt følge os på LinkedIn og Facebook, hvor vi kontinuerligt deler nye jobmuligheder.

OBS! Vi modtager ikke ansøgninger og cv på e-mail

Af hensyn til persondatabeskyttelse og for at undgå irrelevant indtrængen på Sensu platforme, modtager vi udelukkende CV´er i vores kandidatdatabase. Såfremt vi modtager mails med denne type indhold, sletter vi din mail inden åbning.

Menu