Sensu historie

Vores historie

Sensu A/S blev grundlagt tilbage i 2012 af John Tveit med en vision om at sætte fokus på samspillet mellem mennesker og virksomheder. Sensu betyder indsigt, og indsigt i mennesker og virksomheder er nøgleordet for os. 

Hos Sensu A/S er vi kompetente og engagerede medarbejdere. Vi rådgiver med hjerte, hjerne og passion. Vi går længere, og vi går dybere. Vi skaber værdi, og vi forstår. Vi får medarbejdere, teams og ledere til at spille sammen. Vi fører de rigtige mennesker sammen og bringer mennesker fra hvor de er, til hvor de gerne vil hen. Sensu A/S er et dynamisk, inspirerende og forretningsorienteret konsulenthus, hvor både medarbejder, leder og virksomhed er i trygge og kompetente hænder.

Mennesket i centrum

Mennesker er drivkraften i enhver virksomhed. Det er mennesker, som skaber succes, fremgang og får ting til at ske. Derfor er det mennesker, som er i centrum hos Sensu A/S. Vi tror på, at menneskelig forståelse er det, der gør en forskel, og netop derfor er indsigt i mennesker grundstenen og det vigtigste redskab i vores metode til at rekruttere, coache og udvikle medarbejdere.

Hos Sensu A/S har vi et inderligt ønske om, at din virksomhed får succes, får skabt fremgang og udvikler sig. Vi går hele vejen for at sikre de bedste menneskelige investeringer.

Fusion med Comentor

I 2022 fusionerede vi med konsulenthuset Comentor, der siden 2002 har specialiseret sig i rekruttering og lederudvikling.

Vi er både stolte og glade for at have fået en stærk partner med ombord, som forstærker Sensu´s pallette af ydelser indenfor lederudvikling, talentudvikling, teamudvikling samt ledersparring.

Fusionen betyder også, at det fremover er Sensu A/S, der håndterer al rekruttering der retter sig mod begge selskaber, og at Comentor – en del af Sensu, håndterer alle opgaver, der retter sig mod udvikling af organisationer.

Er du nysgerrig på at vide mere om Comentors historie, kan du læse mere her

Vores værdier

indsigt

“Vi har indsigt i mennesker og virksomheder. Vi formår derfor at matche vores kunders behov med kandidaternes kompetencer”

autenticitet

“I mødet med os, møder du et menneske med ægte holdninger og værdier. Vi er ærlige og troværdige, og vi møder alle i øjenhøjde”

fællesskab

“Vi arbejder ikke bare sammen, men med hinanden. Vi bruger vores samlede kompetencer til at finde de bedste løsninger for vores kunder og kandidater”

Værdiskabelse

“Vi udfordrer vores kunder, da vi har fokus på at skabe langsigtet værdi for både kunder og kandidater”

Ambition

“Vi ser muligheder fremfor hindringer, og vi har ambitioner på både kunders og egne vegne”

kvalitet

“Vi insisterer på kvalitet i alt, hvad vi gør, fordi det er i vores DNA, når vi møder omverdenen”