John Chalmers Tveit

FOUNDER
T: +45 20 77 43 33
E: JOHN@SENSU.DK 

Jeg stiftede Sensu A/S tilbage i 2012 med en vision om at skabe en konsulentvirksomhed, der sætter fokus på samspillet mellem mennesker og virksomheder. Sensu betyder indsigt, og indsigt i mennesker og virksomheder er nøgleordet for succes. 

Jeg er uddannet Cand.Merc. (Jur.) tilbage i 1993 og har sidenhen haft flere forskellige hverv. Jeg har mere end 20 års erfaring med bl.a. generel ledelse, forandringsledelse, krisemanagement, salg, HR samt implementering af forretningsstrategier fra flere store danske og internationale virksomheder.

Min lange erhvervserfaring har gjort mig til en kompetent og ikke mindst ærlig og menneskeklog konsulent, der besidder en solid og unik viden inden for headhunting, coaching, outplacement, markedsundersøgelse og rådgivning af både medarbejdere og ledere. 

Gennem min karriere har jeg ligeledes haft flere bestyrelsesposter i det Nordjyske erhvervsliv samt været aktiv i diverse netværk. 

Når jeg har fri, bruger jeg gerne tiden sammen med familien, og ellers nyder jeg at bruge min fritid på god mad og vin samt fodbold og rejser. 

Menu