Executive rekruttering

Hos Sensu A/S har vi stor erfaring med Executive rekruttering.  

Med fokus på kvalitet og gennemprøvede processer rekrutterer vi direktører, bestyrelsesmedlemmer eller lignende til netop din virksomhed. Vi tilbyder en veldokumenteret proces, og vi sikrer en grundig og effektiv afdækning af det potentielle kandidatfelt.

Processen kan være baseret på ren search/headhunting, men der er ligeså ofte tale om en helt transparent rekrutteringsproces, hvor search er kombineret med annonce og selektion. På vores excecutive opgaver vil der altid være to erfarne konsulenter tilknyttet.

Ofte er opgaverne dog af mere fortrolig karakter og vil derfor ikke fremgå af vores hjemmeside. 

Hvis du ønsker at høre mere om vores Executive rekruttering, så kontakt adm. direktør  Thomas Bech på tlf. +45 22 89 89 76 eller Founder John Tveit på tlf. +45 20 77 43 33.

Volkswagen - hjemmeside.jpg.png
Semler Gruppen skulle i efteråret 2017 rekruttere en ny direktør til VW, som er koncernens største mærke. Vi indledte processen med Morten Thomsen, som kørte processen helt smertefrit, og vi har fået en stærk og kommerciel direktør til VW. Morten har efterfølgende fulgt op både i forhold til kandidaten, men også i forhold til virksomheden. Opgaven er løst perfekt, og jeg kan kun anbefale Morten Thomsen til jeres næste rekrutteringsopgave
Jens Bjerrisgaard, Koncernchef, Semler Gruppen A/S
asetek.png
Jeg har arbejdet med John i mange år og har helt naturligt fulgt ham på rejsen med Sensu, hvor vi nu også arbejder sammen med andre fra Sensu-teamet. Vi tror på, at det vigtigste aktiv i Asetek er vores medarbejdere. Vi tror også på, at vi skal holde os til det, vi er specialister i. Derfor ansætter vi stort set alle vores medarbejdere gennem Sensu, som har en gennemprøvet model, og vi har derigennem rigtigt mange gode medarbejdere lige fra topledelse til specialister. Ingen er perfekte, og der har været et par fejlmatch gennem årene. Der har aldrig været nogen diskussion, Sensu finder en ny kandidat, og alle er kommet videre på bedste vis. Som mange andre steder i forretningslivet, er det netop, når ting går skævt, at man ser den reelle værdi i et partnerskab, og her har Sensu altid udvist integritet og gjort det rigtige.
André S. Eriksen CEO, Asetek