Billede2 3

Cloud Solution Specialist

Klassisk Microsoft Infrastruktur – Microsoft Azure og 365 – Professionel IT-drift

Senior konsulent, systemkonsulent, systemadministrator, IT-konsulent – din titel kan være én blandt mange i dag – hos it’s IT kalder vi dig for Cloud Solution Specialist.

Uanset hvad din betegnelse er i dag, kommer du i team med vores mest erfarne Microsoft specialister, hvor du kommer til at arbejde med bl.a. klassisk Microsoft infrastruktur, Microsoft Azure og Microsoft 365.

Kan du se dig selv i en virksomhed, hvor samarbejde, fleksibilitet og faglig udvikling er i højsædet? Så er det dig vi mangler til IT-virksomheden it’s IT, der specialiserer sig i IT-outsourcing. Som en del af et professionelt IT-team bidrager du til at levere IT-løsninger og -services af højeste kvalitet, som en del af drifts- og projekt-teamet. Hos it’s IT bliver du en del af en privatejet virksomhed, hvor ejerkredsen bl.a. består af fire kulturbærende medejere, der alle deltager aktivt i fællesskabet.

Som ITS’er befinder du dig i en flad organisationsstruktur, hvor kulturen og værdierne er gennemgribende i hele virksomheden – også i ledergruppen. Du bliver en del af et erfarent og velfungerende team, hvor trivsel, samvær og arbejdsglæde er gennemgribende både i og udenfor kontoret. Virksomheden er præget af en høj medarbejderanciennitet, en stærk kultur samt et godt arbejdsmiljø, hvilket vægtes utroligt højt. it’s IT er ikke et klassisk IT-konsulenthus, fordi deres forretning er drevet primært af faste og/eller langsigtede samarbejdsaftaler med kunderne.

I din dagligdag på kontoret i Aalborg mødes du af værdierne Tillid & Nærvær, Ansvar & Ejerskab og Teamet over Individet, og du vil opleve gode muligheder for kompetenceudvikling i form af relevant træning, certificeringer og faglig udfordring alt efter egne ønsker, behov og mål.

Du kommer til at arbejde med et bredt kundesegment, som omfavner mange forskellige, anerkendte og velrenommerede virksomheder fra alle brancher. it’s ITs kunder har typisk alt fra 25 til 300+ brugere, der befinder sig i afdelinger spredt over hele verden. Der er en høj kundeanciennitet hos it’s IT, og virksomheden sætter en ære i at deres samarbejde med kunderne bl.a. bygger på tillid, nærvær og gode relationer.

For at få succes i jobbet tager du ansvar og ejerskab over dine arbejdsopgaver, og du formår at bidrage til fællesskabet, ligesom du omgår dine kollegaer med tillid og nærvær. Du har formentligt en relevant IT-uddannelse, som datatekniker, datamatiker, IT-supporter eller lignende.

Du har derudover minimum 8 års erfaring fra en lignende stilling, hvor du har opnået bred erfaring med IT-drift og systemadministration.

Det kan være, at du:

  • Har erfaring med design, implementering og drift af løsninger indenfor Microsoft cloud-, såvel som klassisk Microsoft IT-infrastruktur.
  • Er generalist, men har eventuelt fundet dit eget speciale indenfor cloud løsninger, IT- og cybersikkerhed, klassisk server-infrastruktur eller lignende.
  • Har erfaring med design af IT-løsninger og rådgivning af kunder, f.eks. i forbindelse med implementering og problemløsning.

Som person motiveres du af at levere gode IT-løsninger af høj kvalitet, og du formår at holde fokus, bevare dit overblik samt følge dine arbejdsopgaver til dørs. Du arbejder selvstændigt, men har samtidig en god forståelse for vigtigheden af godt teamwork, og du kommunikerer og samarbejder på tværs af alle niveauer i organisationen.

Er du én af vores nye cloud solution specialists, vi søger til it’s IT? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion.Ansøg snarest, da ansøgninger behandles løbende.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Thomas Bech på +45 22 89 89 76.

Spørgsmål til jobbet?

Har du behov for at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du mere end velkommen til at kontakte den tilknyttede konsulent på opgaven:

anne sofie buus jensen

Anne Sofie Buus Jensen
Searchkonsulent
+45 53 28 67 95
annesofie@sensu.dk 

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Ansøgningsfrist:

Løbende

Virksomhed:

Sted:

Del opslaget

Her finder du et udpluk af vores nyeste stillinger

Menu

Cloud Solution Specialist

Questions about the job?

If you need to know more about the job prior to your application, you are always more than welcome to contact the responsible Headhunter or Researcher on the task.

A recruitment process at Comentor is a matter of trust
We strive for a thorough, confidential and transparent process. You can read more about this by clicking here.

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Application deadline:

Company

it’s IT

Location

Aalborg

Share the post

Related vacancies

Coolshop – Backend Developers

Python – E-commerce – Vild rejse Læs mere

Related vacancies

Coolshop – Backend Developers

Python – E-commerce – Vild rejse Læs mere

Here you will find a selection of our other vacancies

Become a member of the Comentor Forum

· Expand your perspective on management and recruitment.

· Receive news from the corner office by CEO Jakob Møller Hansen.

· Be among the first to be invited to events and relevant networks