Blog

To markante konsulenthuse bliver til ét

Af Jakob Møller Hansen

Sensu og Comentor er den 16. september indgået partnerskab med ønsket om at blive erhvervslivets foretrukne rådgivningshus i Jylland – et jysk fyrtårn indenfor lederudvikling og rekruttering. 

De tre partnere: Stifter af Sensu John Chalmers Tveit, CEO for Sensu Thomas Bech samt CEO og stifter af Comentor Jakob Møller Hansen udtaler, at partnerskabet er en gevinst for begge parter og en del af en overordnet vækststrategi hen imod at være landsdækkende indenfor fem år.

Mere end 30 års erfaring  

Sensu og Comentor har tilsammen mere end 30 års erfaring indenfor rekruttering/headhunting – både nationalt og internationalt. De gennemfører ca. 250 rekrutteringer om året. 

Comentor blev stiftet i 2002 med fokus på lederudvikling. I 2004 blev forretningsområdet omkring rekruttering etableret. De seneste år har bestyrelsen omkring Comentor forsøgt at igangsætte et glidende generationsskifte. Det har ikke været muligt, hvorfor muligheden for at indgå i et partnerskab med Sensu er et attraktivt og stærkt alternativ. 

Sensu har gennem de seneste ti år opbygget en stærk rekruttingsforretning og tilbyder i dag også rådgivning indenfor business coaching, organisationsudvikling og outplacement.

Comentor vender tilbage til udgangspunktet 

Jakob Møller Hansen udtaler; ”Sensu er klart det bedste match til Comentors rekrutteringsforretning, da kvaliteten og den strategiske rådgivning er tæt på at være identisk, hvilket er til gavn for kunderne. Samtidig er Comentor tilbage til udgangspunktet, hvor jeg igen kan fokusere på at bygge en stærk lederudviklingsforretning op omkring Comentor – en del af Sensu.

Vi står overfor et marked, som kalder på stærke rådgivere, der kan favne de massive udfordringer og den uforudsigelighed, virksomhederne står over for lige nu. Om det er ledelsesmæssigt eller i tiltrækningen af de stærkeste kompetencer. Vi kan begge dele og har solide og stærke kompetencer bag os”.        

Der pågår nu en overdragelse af Comentors rekrutteringsopgaver til Sensu. Selvfølgelig i et tæt samspil med Jakob, som fortsat vil være den primære kontakt for de kunder, der i dag køber rekrutteringsydelser gennem Comentor. Comentor – en del af Sensu videreføres som en rendyrket lederudviklingsforretning. 

Gennem partnerskabet vil virksomhederne tilbyde ekspertise indenfor begge områder, hvor de vil trække på hinandens kompetencer og mangeårige erfaring.

Bedre forudsætninger til at håndtere et udfordrende marked

Stifter af Sensu John Chalmers Tveit udtaler; ”Med sammenlægningen får vi et større og stærkere medarbejderteam, hvilket vi anser som en kæmpe fordel i takt med et udfordrende kandidatmarked. Succes og differentiering i rekruttering og headhunting handler om at have et stærkt searchteam. Det skærper vi yderligere med tilførelse af Comentors kompetencer”. 

Dertil tilføjer Sensus CEO Thomas Bech; ”Vi er overbeviste om, at vi sammen med vores medarbejdere kan få ’2+2 til at give 5’. Med det bedste fra to verdener kan vi skabe de bedste løsninger for kunderne”.

Virksomhederne fortsætter på nuværende lokationer 

Virksomhederne forventer at rykke under samme tag engang i det nye år. Indtil da vil de fortsat være tilgængelige både i Svenstrup J og i Aalborg Midtby. Jakob Møller Hansen indtræder i Sensus bestyrelse fra dags dato.

For yderligere information kontakt da:
– Stifter af Sensu John Chalmers Tveit +45 20774333
– CEO og partner for Sensu Thomas Bech +45 22898976
– CEO for Comentor – en del af Sensu, Jakob Møller Hansen +45 2899843

Læs også

vores øvrige blogindlæg

Ledelse er som at lægge mosaik

Digital learning træner lederfærdigheder men det kommer vi tilbage til… Først til metaforen, for hvad har mosaikker at gøre med ledelse? Jeg er visuel og arbejder godt med metaforer. Jeg har erfaret, at der er særligt én metafor, der går

LÆS MERE

Det har vi ikke tid til!

Det udsagn møder jeg, om end ikke dagligt så ofte, hos ledere og specialister i mange danske virksomheder. Store som små, nationale som internationale. Hvorfor er det i grunden så svært at beramme sig mere tid i dagligdagen? Alle taler

LÆS MERE

Jo mere vi træner i fredstid

Det rette DNA eller ? Man siger, at intet kan vælte et træ med stærke rødder. Ordsproget udtrykker meget rammende, hvorfor det er ualmindeligt vigtigt, at ledere har det rette DNA. Jeg vil ikke bevæge mig ind i en holdningsmæssig drøftelse

LÆS MERE

Menu