Heidi Hansen

PROJEKTMEDARBEJDER
T: +45 40 35 17 18
E: heidi@sensu.dk

Jeg indgår som en del af searcher teamet, hvor jeg sidder med det overordnet overblik over hvilke opgaver der ligger i pipeline, hvor opgaven er i processen samt ressourcetrækket for afdelingen.
Min dagligdag spænder bredt, alt fra projekt relaterede opgaver til facilitering af, samt opfølgning på opgaver – dokumentering og optimering af processer, samt implementering af disse.

Jeg har mere end 30 års erhvervserfaring, meget af tiden i store koncerner, hvor der var stor fokus på vækst, fusioner og dermed omstillingsparathed og forandringer – mine erfaringer kan jeg bidrage med i min dagligdag, hvor jeg dels trækker på min baggrund fra min tid som projektleder, men også gør brug af mine mange års erfaring som leder.

Privat er jeg mor til en voksen søn og datter og bor sammen med min mand i et byhus i Aalborg. Selvom vi bor centralt, er vi dejlig tæt på skov, hvor jeg holder af at gå ture med vores hund – jeg ynder også at træne sammen med mine gode kollegaer og nyde et godt glas vin og samvær med familie og venner.

Menu