Majken Stausgaard – Kontakt

Majken Stausgaard

Searchkonsulent
T: +45 28 51 36 07
E: majken@sensu.dk

Som searchkonsulent hos Sensu A/S varetager jeg den indledende del af rekrutteringsprocessen, hvor jeg identificerer, analyserer og kontakter kvalificerede kandidater. Min arbejdsmetode baserer sig på en systematisk og gennemsigtig proces, hvor jeg finder de mest kvalificerede kandidater, som imødekommer kundens behov og forventninger. I mit arbejde motiveres jeg i særlig grad af at skabe en god oplevelse for både kunder og kandidater, hvor alle bliver mødt med nysgerrighed og respekt.

Jeg har en sundhedsfaglig bachelor bag mig, og jeg er ved at færdiggøre en Erhvervsakademiuddannelse som Serviceøkonom, hvilket giver mig et fagligt udgangspunkt for at arbejde med mennesker og organisationer.

Jeg er bosat i Aalborg sammen med min mand og datter. Til daglig bruger jeg tiden sammen med mine nærmeste og på en aktiv tilværelse. Derudover nyder jeg i weekenden at lave aktiviteter med familien, hvilket får mig til at koble af.