Kamille Elisabeth Koch – Kontakt

Kamille Elisabeth Koch

Searchkonsulent
T: +45 61 69 92 53
E: kamille@sensu.dk

Som searchkonsulent hos Sensu A/S varetager jeg den indledende del af rekrutteringsprocessen, hvor jeg identificerer, kontakter og screener kvalificerede kandidater. Jeg drives af at være med til at sikre gensidigt værdiskabende matches mellem det menneskelige potentiale og virksomhedens behov. Min arbejdsproces er karakteriseret af et stort fokus på en gennemsigtig og nysgerrig dialog med både virksomheder og kandidater.     

Jeg er uddannet cand.mag. i Anvendt Filosofi i 2020 og har en bachelor i Engelsk og Kulturforståelse – begge dele fra Aalborg Universitet.

Privat er jeg bosiddende i Aalborg. I min fritid nyder jeg at tilbringe tid med familien og veninderne. Jeg holder desuden af at gå lange ture i naturen, hvor jeg ofte kobler af. Kreativitet fylder også en del i min fritid, da jeg både synger og maler.