Jobagent
Gør din jobsøgning lettere med en jobagent

Jobagent

Vi gør jobsøgning nemt for dig

Ved at oprette en jobagent i forbindelse med din jobsøgning modtager du automatisk en e-mail, når vi publicerer nye stillinger, der matcher dine ønsker. 

Hvordan opretter jeg en jobagent?

Når du opretter en jobagent, udvælger du selv de kriterier, der matcher dine jobønsker. Jobagenten hjælper dig med at spotte de relevante ledige stillinger, der matcher dine søgekriterier blandt de stillinger der bliver slået op på www.comentor.dk. Systemet aktiverer automatisk en e-mail, der gør dig opmærksom direkte i din inbox.

Kombiner din jobagent med at registrere dig i CV-databasen
CV-databasen er det første sted vi påbegynder søgning efter kandidater til vores ledige stillinger. Opretter du dig her, er du altid “top of mind”, når vi får nye ledige job, der skal besættes. 

Fuld anonymitet

Vi overholder alle retningslinjer i persondataloven, hvilket betyder, at du er sikret fuld anonymitet. Dit navn og dine øvrige data bliver kun oplyst til en given virksomhed, såfremt du har givet din tilladelse hertil.

Ønsker du at læse mere om persondataloven, kan du besøge datatilsynets hjemmeside: datatilsynet.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!

Comentor Forum - et uformelt netværk

Som deltager i Comentor Forum forsøger vi at: 

Udvide dit perspektiv på rekruttering, HR, forretningsudvikling og ledelse.

Sende nyt fra hjørnekontoret når stifter Jakob Møller Hansen og hans partner Lars Pertou Vestergaard, går til tasterne og giver deres vue på situationen omkring os eller ude i verden.

Sikre du er blandt de første, der inviteres til arrangementer og relevante netværksarrangementer. Der er oftest ingen agenda. Har du tid, så kik forbi når vi åbner dørene til kontoret 3-4 gange om året.

Menu