Charlotte Dam Antonsen – Kontakt

Charlotte Dam Antonsen

Searchkonsulent
T: +45 30 52 79 50
E: charlotte@sensu.dk

Som searchkonsulent hos Sensu A/S varetager jeg den indledende del af rekrutteringsprocessen, hvor jeg identificerer, kontakter og screener relevante kandidater. Jeg drives af at sikre værdiskabende matches mellem virksomheders behov og kandidaters potentiale. Jeg arbejder systematisk og struktureret med en gennemsigtig proces, hvor indsigt, nysgerrighed og åben dialog er i fokus.   

Jeg har en baggrund inden for Kommunikation og cand.it IT-management fra Aalborg Universitet.

Jeg er født og opvokset i Nørresundby. Min fritid bruger jeg gerne på at være aktiv – jeg er en vaskeægte sportsentusiast, der elsker udfordringer. Når jeg skal slappe af, gør jeg det gerne i godt selskab med venner eller familie, en kold øl og masser af grin.