Celia Bach Frøslund-Jensen – kontakt

Celia Bach Frøslund-Jensen

Searchkonsulent
T: +45 29 37 16 13
E: celia@sensu.dk

Som searchkonsulent hos Sensu A/S varetager jeg den indledende del af rekrutteringsprocessen, hvor jeg udvælger, screener og kontakter kvalificerede kandidater.

Jeg er uddannet Cand.merc med speciale indenfor organisations- og strategiforandringer fra Aalborg University Business School. Jeg har erfaring med search og rekrutting fra Russell Reynolds Associates og brænder for at hjælpe andre mennesker.

Privat er jeg opvokset i Hobro, men er nu bosat i Aalborg. Efter endt uddannelse boede jeg et halvt år i Barcelona, hvor jeg brugte tiden på at opleve den spanske kultur. Derudover bruger jeg gerne min fritid ude i naturen, sammen med familie og venner, eller ved at slappe af med en god bog.