Anne Sofie Buus Jensen – Kontakt

Anne Sofie Buus Jensen

Searchkonsulent
T: +45 53 28 67 95
E: annesofie@sensu.dk

Som searchkonsulent hos Sensu A/S varetager jeg den indledende del af rekrutteringsprocessen, hvor jeg identificerer, kontakter og screener kvalificerede kandidater. Min arbejdsmetode baserer sig på en systematisk og transparent proces, hvor jeg går nysgerrigt til opgaven, og herved sikrer, at der findes de mest kvalificerede kandidater i forhold til kundens krav og forventninger. I mit arbejde har jeg et stort ønske om at finde det rette match mellem kunde og kandidat, og jeg motiveres af en værdi, som det rette match bidrager med – for både kunde og kandidat.

Jeg er uddannet cand.merc i Organisation & Strategi med speciale i motivation og medarbejderfastholdelse fra Aalborg University Business School i 2022. Yderligere har jeg en bachelorgrad i Erhvervsøkonomi Almen fra Aalborg Universitet.

Privat er jeg bosiddende i Aalborg med min hund, hvor vi nyder en masse lange gåture sammen. Derudover bruger jeg en del af min fritid sammen med min familie og mine veninder, som jeg også rigtig gerne rejser med, når muligheden byder sig.