Som studentermedhjælper hos SENSU A/S består min primære rolle i at assistere searchteamet og Comentor i deres daglige opgaver. Jeg er midt i min kandidatgrad i sociologi med speciale i organisation, HRM og moderne arbejdsliv på Aalborg Universitet. Jeg er opvokset på Djursland, men flyttede til Aalborg i 2020 i forbindelse med mit studie. Familie betyder meget for mig, og jeg sætter stor pris på at tilbringe tid sammen med dem og mine venner.

Nehruja Romejal

Studentermedhjælper
E: Nehruja@SENSU.DK 

Som studentermedhjælper hos Sensu A/S assisterer jeg searchteamet, hvor jeg bidrager til at lette processerne og sikre, at vi finder de rette kandidater.

Jeg læser i øjeblikket på min kandidat i sociologi med speciale i organisation, HRM og moderne arbejdsliv på Aalborg Universitet. Det at kombinere teoretisk viden med praktisk erfaring i rekrutteringsverdenen giver mig en dybere forståelse for de faktorer, der påvirker rekrutteringsprocessen.

Jeg er opvokset på Djursland og har siden 2020 haft fornøjelsen af at kalde Aalborg for mit andet hjem. Familietid er noget, jeg værdsætter højt, og jeg finder også stor glæde ved at hygge med mine venner ved siden af studiet

Menu