DET HANDLER OM INDSIGT

Sensu A/S blev grundlagt tilbage i 2012 af John Tveit med en vision om at sætte fokus på samspillet mellem mennesker og virksomheder. Sensu betyder indsigt, og indsigt i mennesker og virksomheder er nøgleordet for os. 

Hos Sensu A/S er vi 17 kompetente og engagerede medarbejdere. Vi rådgiver med hjerte, hjerne og passion. Vi går længere, og vi går dybere. Vi skaber værdi, og vi forstår. Vi får medarbejdere, teams og ledere til at spille sammen. Vi fører de rigtige mennesker sammen og bringer mennesker fra hvor de er, til hvor de gerne vil hen. Sensu A/S er et dynamisk, inspirerende og forretningsorienteret konsulenthus, hvor både medarbejder, leder og virksomhed er i trygge og kompetente hænder.

Mennesker er drivkraften i enhver virksomhed. Det er mennesker, der skaber succes, fremgang og får ting til at ske. Derfor er det mennesker, der er i centrum hos Sensu A/S. Vi tror på, at menneskelig forståelse er det, der gør en forskel, og netop derfor er indsigt i mennesker grundstenen og det vigtigste redskab i vores metode til at rekruttere, coache og udvikle medarbejdere.

Hos Sensu A/S har vi et inderligt ønske om, at din virksomhed får succes, får skabt fremgang og udvikler sig. Vi går hele vejen for at sikre de bedste menneskelige investeringer.

Ønsker du at vide mere om vores konsulenter? Så klik her.