Referencer

Hagens Fjedre - hjemmeside.png
Hagens Fjedre A/S har et rigtig godt samarbejde med Sensu A/S om rekruttering, hvor vi får værdifuld sparring og gode kandidater. Dygtige medarbejdere er grobund for vækst i Hagens Spring Group, og derfor er forarbejdet og rekrutteringen afgørende for os. Vi kan anbefale Sensu A/S til andre som søger kompetente medarbejdere.
Henrik Hagens CEO, Hagens Fjedre A/S
Storm Advokat - hjemmeisde.png
Hos STORM Advokatfirma har vi ad flere omgange fået hjælp fra Sensu til at rekruttere dygtige og højtuddannede kolleger. Vi er bestemt ikke blevet skuffet over resultatet, og kan derfor anbefale Sensu til hjælp med rekruttering af den rette arbejdskraft.
Maria Porsborg Advokat & Kontorchef, STORM Advokatfirma
psc.png
Sensu har varetaget rekruttetinger fra PSC til forskellige stillinger i organisationen. I alle tilfælde har vi oplevet Sensu som en yderst kompetent partner til vore rekrutteringer. Det er tydeligt, at Sensu arbejder med respekt for indgåede aftaler – de forstår, hvor vigtig rekruttering er for virksomheden. Sensu har formået at forstå vor kultur og værdier, samt vore krav / ønsker til kandidaterne – og har tilmed udfordret os, således at de har været i stand til at præsentere særdeles relevante kandidater til stillingerne, som I alle tilfælde har resulteret i, at PSC har fået særdeles kompetente medarbejdere til de ønskede funktioner. Vi giver hermed Sensu vore bedste anfalinger.
Bent Nielsen Sales Manager, PCS
Udklip.PNG
Sensu A/S har løst flere opgaver for os – altid med et særdeles tilfredsstillende resultat. Tilgangen er hver gang den samme – nemlig et dybdegående indblik i netop vores firma og vores behov kombineret med den viden og brede erfaring som Sensu har. Det sikrer, at vi altid søger og finder præcist den kandidat, som er med til at styrke vores virksomhed i fremtiden.
Jacob Wernberg Adm. Direktør, Vinderup Træindustri A/S
Sol og strand - hjemmeside.png
Vi har samarbejdet med Sensu i forbindelse med flere rekrutteringsopgaver, og har været meget tilfredse med både forløb og resultater. Sensu er både gode og hurtige til at sætte sig ind i vores udfordringer og problemstillinger i forhold til de opgaver, der skal løses, den position der skal besættes og den personprofil, som er nødvendig for at løse opgaverne. Sensu er altid konstruktivt spørgende, analytisk og nysgerrig på den fede måde gennem hele forløbet, hvilket er med til at sikre en udvælgelse af det rigtige felt til stillingen uanset organisatorisk niveau og geografisk placering. Feltet er derfor altid nøje udvalgt, og gør det ind imellem svært at vælge, fordi der er så mange gode kandidater. Jeg vil til enhver tid anbefale Sensu til alle, som er på udkig en rekrutterings- og HR sparringspartner, hvilket også allerede er sket.
Thomas Christiansen Salgs- og Marketingdirektør, Sol og Strand Feriehusudlejning A/S
BOXIT - Escot - hjemmeside.png
Vores to virksomheder, BOXIT og Escot Erhvervsejendomme, har benyttet Sensu, siden John Chalmers Tveit etablerede firmaet. Vi har gennem årene fået assistance med enkelte interne opgaver og med flere rekrutteringer. Vi har altid oplevet stor professionalisme, imødekommenhed og forståelse for vores behov. Alle rekrutteringer har givet gode og velkvalificerede medarbejdere, og ingen af dem har forladt firmaet i utide. Så kan det vel ikke gøres bedre!
Christian S. Nielsen Direktør, BOXIT
HORN.jpg
Når vi taler om medarbejdere, skal de kunne opfylde de stillede krav, men vigtigere er, at deres personprofil passer til firmaet, til teamet og til kunderne. Denne svære balance har Sensu A/S formået at levere på i årevis. Det tætte samarbejde med Sensu A/S er baseret på gensidig respekt, fortrolighed og udvikling. Udvikling af ledergruppen, strategien og organisationen. Forudsætningen er en forståelse for vores firma, værdier og kultur. Også her leverer Sensu A/S. Mange gode dybe professionelle dialoger og udvikling. Tak for det.
Jakob Bressendorf CEO, Horn Bordplader
DF-Express logo - hjemmeside.png
Vi har hos Danske Fragtmænd Express A/S været meget tilfredse med forløbet af den ledertræning og coaching af afdelingslederne, der er afviklet i efteråret 2017 og foråret 2018. Ud over fællesseancer var der tilrettelagt et individuelt coachforløb med hver enkelt afdelingsleder. Resultaterne er et individuelt løft af hver enkelt afdelingsleder på egne præmisser samt et bedre samarbejde afdelingerne imellem. Vi har også oplevet et meget tilfredsstillende rekrutteringsforløb af medarbejder til nyoprettet stilling.
Carsten D. Appelt Adm. Direktør, Danske Fragtmænd Express A/S
AGF - hjemmeside.png
Vi har brugt Sensu A/S i forbindelse med rekruttering af vores Account Manager, og vi har oplevet en stor vilje og evne fra Sensu og ikke mindst Morten Thomsens side, til at forstå hvilken profil vi søgte, så vi kom godt i mål på et svært rekrutteringsmarked. Hele processen forgik med stor professionalisme og hurtig respons undervejs.
Torben Nygaard Salgschef, AGF
kef.png
Vi har samarbejdet med Sensu om rekruttering gennem flere år. I vores samarbejde oplever vi en professionel tilgang til opgaven samt god forretningsforståelse, hvilket er udgangspunktet for en god rekruttering. Sideløbende med fleksibilitet i forhold til den enkelte rekruttering, som kan sammensættes efter behov, og sidst men ikke mindst en parathed til at træde til, når behovet for hjælp opstår, udgør de det rette match for os til disse opgaver.
Camilla Hyldgaard Thomsen Commercial Direktor, Keflico
Revision Limfjord logo.png
I samarbejdet med Sensu A/S - og i særdeleshed Thomas Bech – har vi oplevet nærhed og effektivitet. Der er lagt stor vægt på virkelig at forstå vores forretning og afdække vores behov til kandidaten samtidig med, at der har været kontinuerlig fremdrift. Herudover har vi mødt en ærlighed fra Thomas, som har været et kæmpe bidrag til valg af den rette kandidat til jobbet. Pris og kvalitet har i højsete grad hængt sammen; til tunge rekrutteringsopgaver, kan vi klart anbefale Sensu A/S.
Karen Mørkholt HR-Ansvarlig, Revision Limfjord
Bera - hjemmeside.png
Vi har haft den rette mavefornemmelse fra starten af samarbejdet med Sensu. Det var en oplevelse af, at vi samarbejdede med kompetente og professionelle personer, der fokuserede på målet – nemlig at finde den rigtige person, der passede ind i vores stab. Sensu fulgte arbejdet helt til dørs. Det var en rigtig god oplevelse.
Peter Johansen Partner & Økonomichef, BeraStilladser
Asetek_LogoMark_Black_TM.png
Jeg har arbejdet med John i mange år og har helt naturligt fulgt ham på rejsen med Sensu, hvor vi nu også arbejder sammen med andre fra Sensu-teamet. Vi tror på, at det vigtigste aktiv i Asetek er vores medarbejdere. Vi tror også på, at vi skal holde os til det, vi er specialister i. Derfor ansætter vi stort set alle vores medarbejdere gennem Sensu, som har en gennemprøvet model, og vi har derigennem rigtigt mange gode medarbejdere lige fra topledelse til specialister. Ingen er perfekte, og der har været et par fejlmatch gennem årene. Der har aldrig været nogen diskussion, Sensu finder en ny kandidat, og alle er kommet videre på bedste vis. Som mange andre steder i forretningslivet, er det netop, når ting går skævt, at man ser den reelle værdi i et partnerskab, og her har Sensu altid udvist integritet og gjort det rigtige.
André S. Eriksen CEO, Asetek
Volkswagen - hjemmeside.jpg.png
Semler Gruppen skulle i efteråret 2017 rekruttere en ny direktør til VW, som er koncernens største mærke. Vi indledte processen med Morten Thomsen, som kørte processen helt smertefrit, og vi har fået en stærk og kommerciel direktør til VW. Morten har efterfølgende fulgt op både i forhold til kandidaten, men også i forhold til virksomheden. Opgaven er løst perfekt, og jeg kan kun anbefale Morten Thomsen til jeres næste rekrutteringsopgave
Jens Bjerrisgaard Koncernchef, Semler Gruppen A/S
Ergonomicsolutions - hjemmeside.png
Ergonomic Solutions har gennem adskillige år benyttet Sensu til både lokale samt internationale rekrutteringer i lande, der spænder så vidt som USA, Holland, England og Danmark. Vi betragter Sensu som en vigtig samarbejdspartner, der forstår vores forretning, men vigtigst af alt har de også har et indgående kendskab til vores virksomhedskultur. Denne viden om vores virksomhed gør dem i stand til at udvælge kandidater, som vil være et godt match både fagligt og personligt, men samtidig er de ikke bange for at udfordre os og præsentere os for muligheder, som vi måske ikke lige selv havde tænkt på.
Mette Haslev HR Manager, Ergonomic Solutions
uggerly- hjememside.png
Uggerly Installation har lige fra Sensus start anvendt virksomheden som samarbejdspartner, når der skal besættes funktionærstillinger, som ikke kan besættes i egne rækker. I samarbejdsperioden har både Uggerly Installation samt Sensu udviklet sig meget. Vi er vokset til dobbelt størrelse fra godt 150 ansat til 325 ansatte , så der har ofte været brug for Sensus ydelser. Vi har i samarbejdsperioden skiftet Sensu-konsulent et par gange, men igennem det sidste lange stykke tid, har vi haft Jeanet Kristensen som fast konsulent. Vi er rigtig godt tilfreds med Jeanet og hendes måde at håndtere vore forskellige opgaver på. Jeg kan varmt anbefale samarbejdet med Sensu - eneste malurt i bægeret er, at de nu sponserer AGF i stedet AaB...
Henrik Uggerly Direktør, Uggerly Installation
Nordjysk Lift - hjemmeside.png
Hos Nordjysk Lift har vi anvendt Sensu flere gange til at rekruttere medarbejdere. Vi har været godt tilfredse med kandidaterne, vi er blevet præsenteret for, og det har endt med en stærk profil hver gang. Vi har den opfattelse, at Sensu har en professionel tilgang til opgaverne. De har været skarpe til at sætte sig ind i opgaven og været gode til at “pege” de rigtige kandidater ud.
Jacob Frost Sørensen Salgsdirektør, Nordjysk Lift