TO MARKANTE KONSULENTHUSE BLIVER TIL ÉT

Jysk fyrtårn inden for lederudvikling og rekruttering
Sensu og Comentor er den 16. september indgået partnerskab med et ønske om at blive erhvervslivets foretrukne rådgivningshus i Jylland – et jysk fyrtårn inden for lederudvikling og rekruttering. De tre partnere: Stifter af Sensu John Chalmers Tveit, CEO for Sensu Thomas Bech samt CEO og stifter af Comentor Jakob Møller Hansen, udtaler, at partnerskabet er en gevinst for begge parter og en del af en overordnet vækststrategi hen imod at være landsdækkende inden for fem år.

Mere end tredive års erfaring
Sensu og Comentor har tilsammen mere end tredive års erfaring inden for rekruttering/headhunting – både nationalt og internationalt, og gennemfører ca. 250 rekrutteringer om året. Comentor blev stiftet i 2002 med fokus på lederudvikling, og i 2004 blev forretningsområdet omkring rekruttering etableret. De seneste år har bestyrelsen omkring Comentor forsøgt at igangsætte et glidende generationsskifte. Det har ikke været muligt, hvorfor muligheden for at indgå i et partnerskab med Sensu er et attraktivt og stærkt alternativ. Sensu har gennem de seneste ti år opbygget en stærk rekruttingsforretning og tilbyder i dag også rådgivning inden for business coaching, organisationsudvikling og outplacement.

Comentor vender tilbage til udgangspunktet
Jakob Møller Hansen udtaler; ”Sensu er det klart bedste match til Comentors rekrutteringsforretning, da kvaliteten og den strategiske rådgivning er tæt på at være identisk, hvilket er til gavn for kunderne. Samtidig er Comentor tilbage til udgangspunktet, hvor jeg igen kan fokusere på at bygge en stærk lederudviklingsforretning op omkring Comentor – en del af Sensu.
Vi står overfor et marked, som kalder på stærke rådgivere, der kan favne de massive udfordringer og den uforudsigelighed, som virksomhederne står over for lige nu. Om det er ledelsesmæssigt eller i tiltrækningen af de stærkeste kompetencer. Vi kan begge dele og har solide og stærke kompetencer bag os”.

Der pågår nu en overdragelse af Comentors rekrutteringsopgaver til Sensu i et tæt samspil med Jakob, som fortsat vil være den primære kontakt for de kunder, der i dag køber rekrutteringsydelser gennem Comentor. Comentor – en del af Sensu videreføres som en rendyrket lederudviklingsforretning, og gennem partnerskabet vil virksomhederne tilbyde ekspertise inden for begge områder, hvor de vil trække på hinandens kompetencer og mangeårige erfaring.

Bedre forudsætninger til at håndtere et udfordrende kandidatmarked
Stifter af Sensu John Chalmers Tveit udtaler; ”Med sammenlægningen får vi et større og stærkere medarbejderteam, hvilket vi anser som en kæmpe fordel i takt med et udfordrende kandidatmarked. Succes og differentiering i rekruttering og headhunting handler om at have et stærkt searchteam. Dette skærper vi yderligere med tilførelse af Comentors kompetencer”. Dertil tilføjer Sensus CEO Thomas Bech; ”vi er overbeviste om, at vi sammen med vores medarbejdere kan få ’2+2 til at give 5’, og med det bedste fra to verdener, skabe de bedste løsninger for kunderne”.

Virksomhederne fortsætter på nuværende lokationer
Virksomhederne forventer at rykke under samme tag engang i det nye år og vil fortsat være tilgængelige både i Svenstrup J og i Aalborg Midtby. Jakob Møller Hansen indtræder i Sensu’s bestyrelse fra dags dato.

For yderligere information bedes du kontakte:

John Chalmers Tveit
+45 20 77 43 33
john@sensu.dk

Thomas Bech
+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk

Jakob Møller Hansen
+45 28 99 84 30
jmh@comentor.dk