udsigt-over-randers-pernille-bering-1-1

Direktør

Sæt dit aftryk på udviklingen i Randers by

Drømmer du om at stå i spidsen for et ambitiøst forsyningsselskab, som konstant stræber efter at forbedre sig, og som har en afgørende betydning for bybilledet og lokalområdet i Randers? Som den nye direktør bliver du en del af en virksomhed, hvor omdrejningspunktet er lokal vækst, klima- og socialt ansvar. Du får en unik mulighed for at sætte dit præg på og tage del i udviklingen i Randers i en velkonsolideret virksomhed, som beskæftiger sig med tung infrastruktur. Du kommer dermed tæt på de indre linjer vedrørende planlægning og udbygning af byen og lokalområdet. Du vil blive ansvarlig for en organisation med loyale og stolte medarbejdere med høj anciennitet og en fremadsynet kultur.

Som den kommende direktør refererer du til bestyrelsesformanden, som du ligeledes får et tæt samarbejde med i forhold til at drive den strategiske ledelse og udvikling af Vandmiljø Randers. Du varetager blandt andet følgende ansvarsområder:

  • Initiere udviklingen af Vandmiljø Randers overordnede og fremtidige strategier, herunder ansvar for at sikre, at de fastlagte mål realiseres
  • Initiere og sikre bæredygtige og mangfoldige forretningsinitiativer, -indsatser og -samarbejder, som konsoliderer og styrker organisationens økonomiske grundlag
  • Ansvarlig for forhandlinger med ejer Randers Kommune, hvor du kontinuerligt sikrer et godt samarbejde med respekt for Vandmiljø Randers’ interesser
  • Overordnet ansvarlig for ledelsen af organisationen, herunder ledelse gennem tre chefer i direkte reference
  • Opbygge og sikre gode relationer til eksterne interessenter i lokalområdet via involvering i netværk, forums m.m.
  • Ansvarlig for den daglige drift med fokus på organisering og interessentpleje

For at komme i betragtning til stillingen, er det et krav, at du har solid erfaring fra en lignende stilling som direktør eller afdelingschef i f.eks. en forsyningsvirksomhed, rådgivningsvirksomhed eller en kommune. Det vil være en stor fordel, at du har erfaring med at navigere i en politisk styret organisation og er vant til at samarbejde med en bred palette af forskellige interessenter. Det er et krav, at du er uddannet ingeniør eller har opnået samme tekniske forståelse qua din erfaring fra dit tidligere virke. Du har en solid forståelse for anlægs- og miljøteknologi og har et solidt kendskab til processer vedrørende vandforsyning og spildevandshåndtering. Ydermere har du en stærk forretningsforståelse, erfaring med ledelse, udvikling af og eksekvering på strategi samt vedligeholdelse af relationer gennem aktiv involvering i netværk.

Du er bosat i hensigtsmæssig kørselafstand til Randers.

Du er kendetegnet ved dit gode købmandskab, og du sikrer en ansvarlig forvaltning af virksomhedens finanser, hvor du ser løsninger og bidrager til allokere og styre virksomhedens ressourcer. Samtidig forstår du at skabe og opretholde gode eksterne relationer ved at repræsentere organisationen i diverse netværk med politiske beslutningstagere og interessegrupper. Du har politisk tæft, hvor du agerer strategisk med stor professionalisme og høj integritet, og deraf vinder respekt og tillid. Du er samtidig en diplomatisk, passioneret og tillidsfuld leder, og du har en god forståelse for helheden, hvilket i kombination med dine solide kommunikative evner gør, at du kan lede gennem andre. Samtidig er du progressiv og fremadsynende, hvilket gør, at du initierer løsninger og kontinuerligt sikrer eksekvering.

Er du den nye Direktør i Vandmiljø Randers? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Steffen Berg Bendtsen på +45 27 84 21 84 eller Sensu A/S, John Tveit på +45 20 77 43 33.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Spørgsmål til jobbet?

Har du behov for at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du mere end velkommen til at kontakte den tilknyttede konsulent på opgaven:

sarah grønning jensen

Sarah Grønning Jensen
Searchkonsulent

+45 50 49 05 99
sarah@sensu.dk 

john chalmers tveit

John Chalmers Tveit
Founder

+45 20 77 43 33
john@sensu.dk 

,
steffen berg bendtsen

Steffen Berg Bendtsen
Konsulent

+45 27 84 21 84
steffen@sensu.dk 

Ansøgningsfrist:

Løbende

Virksomhed:

Sted:

Del opslaget

Her finder du et udpluk af vores nyeste stillinger

Menu

Questions about the job?

If you need to know more about the job prior to your application, you are always more than welcome to contact the responsible Headhunter or Researcher on the task.

A recruitment process at Comentor is a matter of trust
We strive for a thorough, confidential and transparent process. You can read more about this by clicking here.

john chalmers tveit

John Chalmers Tveit
Founder

+45 20 77 43 33
john@sensu.dk 

,
steffen berg bendtsen

Steffen Berg Bendtsen
Konsulent

+45 27 84 21 84
steffen@sensu.dk 

Application deadline:

Company

Vandmiljø Randers A/S

Location

Randers

Share the post

Related vacancies

Precision Technic Defence – Contract Manager

Globalt plan – kompleksitet – Udviklingsmuligheder Læs mere

Anonym – Local HR Business Partner

Ansvar – International virksomhed – Effektivisering Læs mere

Pallisgaard – Projekt- og Serviceleder

Spjæld – Kundekontakt – Koordination Læs mere

TRIMIT – E-commerce Consultant

Online Commerce – Design – International tech company Læs mere

Related vacancies

Precision Technic Defence – Contract Manager

Globalt plan – kompleksitet – Udviklingsmuligheder Læs mere

Anonym – Local HR Business Partner

Ansvar – International virksomhed – Effektivisering Læs mere

Here you will find a selection of our other vacancies

Become a member of the Comentor Forum

· Expand your perspective on management and recruitment.

· Receive news from the corner office by CEO Jakob Møller Hansen.

· Be among the first to be invited to events and relevant networks