TRIMIT_banner_1900-450

Webudviklere

Webudviklere med fokus på frontend

Er du en dygtig og passioneret webudvikler med dokumenteret erfaring i webprogrammering? Og drømmer du om at omsætte din viden og erfaring til værdi som portal-udvikler hos en af Danmarks førende Microsoft Partnere inden for MS Dynamics 365 Business Central? Som webudvikler hos TRIMIT Group bliver du en del af en virksomhed, som dagligt byder på spændende udfordringer, og hvor der er fokus på at udvikle både organisationen og medarbejdere. Hos TRIMIT Group vil du opleve et unikt arbejdsmiljø og en kultur, hvor nærhed, tillid og de personlige relationer er i højsæde.

Du får en vigtig og attraktiv rolle, hvor du i tæt dialog med kunden sætter dig ind i dennes behov og ønsker, hvorefter du designer, udvikler og bistår med implementeringen af løsningen hos kunden. Du arbejder med udvalgte kundeprojekter, hvor du løbende indgår i et tæt samarbejde med dine kollegaer i udviklingsteamet, projektledere samt forretningskonsulenter. Du vil opleve kompetent sparring fra dine kollegaer, og selvom jobbet kræver en stor grad af selvstændighed, så er det i høj grad teamwork og den fælles indsats, der sikrer dig og dine kunders succes. Som webudvikler i E-commerce refererer du til Head of E-commerce, Asbjørn Buch Sørensen.

For at lykkedes i rollen som webudvikler er du formentlig uddannet inden for informatik, datamatiker, IT-teknologi, multimediedesigner eller lignende, men din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende.

Du har erfaring fra en lignende stilling som webudvikler og bliver involveret i programmering af funktioner på såvel klientside som serverside samt layout, hvor der arbejdes med følgende teknologier; Sass/Scss, Bootstrap, JavaScript, jQuery, JSON, XML i samspil med TRIMITs egne web controls. Har du erfaring fra tekstil-, møbel- og industribranchen vil det være en klar fordel, men dog ikke et krav. For at få succes i rollen er det i øvrigt afgørende, at du formår at skabe gode relationer til dine kollegaer og til de mange medarbejdere, du vil møde på alle niveauer i kundens organisation. Du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau.

Som person er du imødekommende og serviceminded, og du får energi af at hjælpe andre. Du har samtidig en skarp sans for forretning, hvor positive resultater skaber motivation, ligesom du er kendetegnet af et stort drive og en konstruktiv indstilling til arbejdet. Du arbejder på at finde den bedste løsning, er vedholdende og giver ikke op, før opgaven er løst.

Er du en af de nye webudviklere, vi søger til TRIMIT i Viborg og Kolding, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør Thomas Bech fra Sensu A/S, på +45 22 89 89 76.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Spørgsmål til jobbet?

Har du behov for at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du mere end velkommen til at kontakte den tilknyttede konsulent på opgaven:

anne sofie buus jensen

Anne Sofie Buus Jensen
Searchkonsulent
+45 53 28 67 95
annesofie@sensu.dk 

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Virksomhed:

Sted:

Del opslaget

Her finder du et udpluk af vores nyeste stillinger

Menu

Webudviklere

Questions about the job?

If you need to know more about the job prior to your application, you are always more than welcome to contact the responsible Headhunter or Researcher on the task.

A recruitment process at Comentor is a matter of trust
We strive for a thorough, confidential and transparent process. You can read more about this by clicking here.

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Application deadline:

Company

TRIMIT

Location

Viborg

Share the post

Related vacancies

BOXIT – IT System Specialist

Digitalisering – Vækstvirksomhed – Stor indflydelse Læs mere

Coolshop – Backend Developers

Python – E-commerce – Vild rejse Læs mere

it’s IT – IT-profiler

Microsoft Cloud-løsninger – Infrastruktur – IT-sikkerhed Læs mere

Related vacancies

BOXIT – IT System Specialist

Digitalisering – Vækstvirksomhed – Stor indflydelse Læs mere

Coolshop – Backend Developers

Python – E-commerce – Vild rejse Læs mere

Here you will find a selection of our other vacancies

Become a member of the Comentor Forum

· Expand your perspective on management and recruitment.

· Receive news from the corner office by CEO Jakob Møller Hansen.

· Be among the first to be invited to events and relevant networks