TRIMIT_banner_1900-450

Group CFO

Vækstrejse – International virksomhed - Ledelse

Vil du stå i spidsen for økonomien i en international softwarevirksomhed, hvor du får rig mulighed for at sætte dig præg på virksomhedens økonomiske retning og hvor der ikke er langt fra tanke til handling? Det får du nu en helt unik mulighed for som Group CFO hos TRIMIT Group.

Som den nye Group CFO får du ansvaret for at lede økonomiafdelingen bestående af seks medarbejdere. Med reference til virksomhedens Group CEO, varetager du følgende ansvarsområder og opgaver:

  • Ansvarlig for ledelse af økonomiafdelingen med seks medarbejdere i direkte reference. Den nye Group CFO får til ansvar at organisere, sammensætte og strukturere teamet i økonomiafdelingen med udgangspunkt i forretningens behov.
  • Ansvarlig for den månedlige rapportering til bestyrelsen samt kvartal, halvårs- og årsregnskab (7 selskaber) og at der herudfra bliver udarbejdet og fremvist økonomiske analyser af nøgletal
  • Ansvarlig for at udvikle, optimere og digitalisere arbejdsgange og processer i økonomifunktionen med fokus på at optimere den økonomiske drift og anvendelsen på tværs i virksomheden.
  • Ansvarlig for at sikre at relevante nøgletal videregives til de forskellige selskaber på Group-niveau, og at der implementeres et uniformt rapporteringsværktøj, som alle virksomhedens selskaber kan tilgå, så der sikres transparens omkring økonomien i de forskellige selskaber
  • Ansvarlig for de enkelte selskaber får den støtte og service de har behov for, på budget og økonomiområdet – herunder proaktivt at følge op på selvsamme selskaber.
  • Ansvarlig for intern risiko migrering, specielt i relation til større kundeprojekter
  • Primær kontaktperson til bank, revisor, forsikring, pensionsordning og lign. økonomiske forhold/ordninger
  • Deltage på bestyrelsesmøder (5 gange om året) og agere referent herfra
  • Deltage på ledermøder på Group-niveau samt ad hoc møder på selskabsniveau
  • Delvis deltagelse i direktionsmøder sammen med Group CEO og selskabets Bestyrelsesformand

Den nye Group CFO bliver en del af Group Management i TRIMIT Group.

For at få succes i jobbet kræver det, at du har erfaring fra en lignende stilling som CFO eller økonomichef i en international virksomhed, hvor du har fået erfaring med ledelse af en økonomifunktion, forretningsudvikling på strategisk niveau, rapportering og analyser af nøgletal samt konsolidering af regnskaber på et internationalt plan. Du har ligeledes erfaring med at effektivisere, videreudvikle og digitalisere processer og arbejdsgange i en økonomifunktion. Du har en relevant videregående uddannelse inden for økonomi eller revision. Du har dertil en solid IT-forståelse og har god erfaring med ERP-systemer, og i den forbindelse anses det naturligvis som en fordel, hvis du har erfaring med Business Central. Du har ligeledes erfaring med rapporteringsværktøjer som f.eks. PowerBI.

Du behersker desuden dansk og engelsk på højt niveau i både skrift og tale. Det anses som en fordel, hvis du også behersker tysk.

Du har orden i penalhuset, og du er en ægte talknuser, hvis arbejdsmetode er kendetegnet ved at være systematisk og detaljeorienteret. Du er samarbejdsorienteret og trives i en rolle med en bred kontaktflade, hvor du evner at samarbejde på tværs af virksomhedens afdelinger og forskellige organisatoriske niveauer. Du er dertil tillidsvækkende og god til at netværke, hvilket også gør dig til en vellidt og motiverende leder, som formår at skabe følgeskab hos kollegaer og medarbejdere. Du har en solid forretningsforståelse, ligesom du er udviklingsorienteret og strategisk tænkende, hvilket sikrer, at du kontinuerligt arbejder på at effektivisere og simplificere arbejdsgange og processer i forretningen. Samtidig formår du også at se forretningen i et internationalt perspektiv, hvilket bidrager til udnyttelsen af synergieffekter.

Er du den nye Group CFO til TRIMIT Group i Viborg, så upload din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Thomas Bech, + 45 22 89 89 76. For yderligere information om TRIMIT Group A/S se: https://www.trimit.com/

Ønsket tiltrædelse for rollen er pr. 01-11-2024. Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.

Spørgsmål til jobbet?

Har du behov for at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du mere end velkommen til at kontakte den tilknyttede konsulent på opgaven:

anne sofie buus jensen

Anne Sofie Buus Jensen
Searchkonsulent
+45 53 28 67 95
annesofie@sensu.dk 

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Ansøgningsfrist:

Løbende

Virksomhed:

Sted:

Del opslaget

Her finder du et udpluk af vores nyeste stillinger

Menu

Questions about the job?

If you need to know more about the job prior to your application, you are always more than welcome to contact the responsible Headhunter or Researcher on the task.

A recruitment process at Comentor is a matter of trust
We strive for a thorough, confidential and transparent process. You can read more about this by clicking here.

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Application deadline:

Company

TRIMIT

Location

Viborg

Share the post

Related vacancies

Malik Group – CFO

Hold balancen i en af Nordjyllands største trading-virksomheder Læs mere

Front-Z – Økonomichef

Indgå i lederteamet – Driv digitaliseringsrejsen – Forretningsudvikling Læs mere

Cimbria – Technical Product Manager

Indflydelsesrig rolle – Ambitiøs virksomhed – Udfordrende projekter Læs mere

asetek-logo Asetek – Økonomi-“Blæksprutte”

International virksomhed – Bogholderi – Lønadministration Læs mere

Related vacancies

Malik Group – CFO

Hold balancen i en af Nordjyllands største trading-virksomheder Læs mere

Front-Z – Økonomichef

Indgå i lederteamet – Driv digitaliseringsrejsen – Forretningsudvikling Læs mere

Here you will find a selection of our other vacancies

Become a member of the Comentor Forum

· Expand your perspective on management and recruitment.

· Receive news from the corner office by CEO Jakob Møller Hansen.

· Be among the first to be invited to events and relevant networks