titan

Afdelingschef

Massiv vækst – Stort ansvar – Ansvarlig virksomhed

Vil du sikre en effektiv og succesfuld gennemførsel af projekter, og kan du opretholde høje standarder for sikkerhed og kvalitet? Bliv Afdelingschef i Titan Nedbrydning, og få ansvaret for at lede og koordinere nedbrydningsprojekter fra start til slut, i en virksomhed i udvikling og vækst.

Få en afgørende nøglerolle med stort ansvar og medbestemmelse, hvor du med reference til virksomhedens ejere, får ansvaret for at lede projektlederne og sikre en korrekt udførsel af nedbrydningsopgaverne – herunder, faglig udvikling, være en sparringspartner for projektlederne, evaluering af medarbejdere samt håndtering af eventuelle konflikter eller problemer. Du får derudover bl.a. følgende ansvarsområder:

  • Udarbejde og planlægge nedbrydningsprojekter i samarbejde med projektlederen på de enkelte projekter – herunder granske projekter og bevare det forkromede overblik, sammenholde bemanding på projekterne, uddelegering af opgaver, udarbejdelse af: tidsplaner, budgetter og ressourceallokering.
  • Sikre at nedbrydningsarbejdet udføres i overensstemmelse med planerne og specifikationerne. Dette indebærer at inspicere arbejdet, løse eventuelle problemer og sikre overholdelse af sikkerhedsstandarder.
  • Skal fungere som bindeled mellem forskellige interessenter, herunder kunder, entreprenører, myndigheder og andre involverede parter. Dette indebærer at kommunikere klart og effektivt for at sikre, at alle parter er informeret og opdateret om projektets fremgang.
  • Sikre at nedbrydningsarbejdet udføres med høj kvalitet og i overensstemmelse med gældende standarder og bestemmelser. Dette kan omfatte at udføre kvalitetskontrolinspektioner og sikre, at eventuelle afvigelser eller mangler rettes.

Du har erfaring som projektleder fra byggebranchen, og kommer formentlig fra en lignende rolle som afdelingschef eller projektchef, hvor du har haft ansvaret for både projekter og projektledere, samt har erhvervet gode erfaringer med interessenthåndtering. Alternativt kan du være en projektleder med ønske om mere ansvar og evnen til at bevare det store overblik.
Du behersker dansk og engelsk på et højt niveau i både skrift og tale. Du har derudover basale IT-kompetencer og har erfaring med brug af Office-pakken.

Dine kollegaer ville sige, at du er beslutningsdygtig og hands-on, hvorfor du udstråler en naturlig autoritet og gennemslagskraft, som du bringer i spil i dialogen med andre mennesker. Du tør at sige fra og sætte foden ned og balancerer dette på fineste vis med at være enormt samarbejdsorienteret. Du agerer proaktivt og er altid på forkant, således processen på byggepladsen kan forløbe gnidningsfrit. Derudover er du udviklingsorienteret og initiativrig, som vil bidrage til den fortsatte udvikling og vækst i Titan Nedbrydning.

Er du klar til at blive en del af succeshistorien i en virksomhed i vækst og udvikling? Så uploade dit CV. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder eller religion. For yderligere information om stillingen bedes du kontakte konsulent Steffen Berg Bendtsen på tlf. +45 27 84 21 84. Vi opfordrer dig til at ansøge så hurtigt som muligt, da vi løbende vil gennemgå ansøgninger.

Spørgsmål til jobbet?

Har du behov for at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du mere end velkommen til at kontakte den tilknyttede konsulent på opgaven:

Charlotte Dam Antonsen

Charlotte Dam Antonsen
Searchkonsulent

+45 30 52 79 50
charlotte@sensu.dk 

steffen berg bendtsen

Steffen Berg Bendtsen
Konsulent

+45 27 84 21 84
steffen@sensu.dk 

Ansøgningsfrist:

Løbende

Virksomhed:

Sted:

Del opslaget

Her finder du et udpluk af vores nyeste stillinger

Menu

Afdelingschef

Questions about the job?

If you need to know more about the job prior to your application, you are always more than welcome to contact the responsible Headhunter or Researcher on the task.

A recruitment process at Comentor is a matter of trust
We strive for a thorough, confidential and transparent process. You can read more about this by clicking here.

steffen berg bendtsen

Steffen Berg Bendtsen
Konsulent

+45 27 84 21 84
steffen@sensu.dk 

Application deadline:

Company

Titan Nedbrydning A/S

Location

Aalborg

Share the post

Related vacancies

Cimbria – Technical Product Manager

Indflydelsesrig rolle – Ambitiøs virksomhed – Udfordrende projekter Læs mere

uggerly-installation-logo Uggerly Installation – Entrepriseleder

Samarbejde – Mandskabsledelse – Vækstvirksomhed Læs mere

Titan Nedbrydning A/S – Projektleder

Spændende projekter – Genbrug – Ansvarlig virksomhed Læs mere

Sky-Watch – Product Manager

Ekspansiv vækstrejse – Udvikling – Højteknologiske droner Læs mere

Related vacancies

Cimbria – Technical Product Manager

Indflydelsesrig rolle – Ambitiøs virksomhed – Udfordrende projekter Læs mere

uggerly-installation-logo Uggerly Installation – Entrepriseleder

Samarbejde – Mandskabsledelse – Vækstvirksomhed Læs mere

Here you will find a selection of our other vacancies

Become a member of the Comentor Forum

· Expand your perspective on management and recruitment.

· Receive news from the corner office by CEO Jakob Møller Hansen.

· Be among the first to be invited to events and relevant networks