Udklip 1

Afdelingsleder - Projekt

Ledelse - Struktur - Planlægning

Har du lyst til at stå i spidsen for projektafdelingen i en markedsledende virksomhed? Som afdelingsleder hos PM ENERGI får du en alsidig rolle i et inspirerende og passioneret arbejdsmiljø med god mulighed for faglig sparring. Du får en hverdag præget af stor selvstændighed, frihed under ansvar og gode muligheder for at bringe din faglighed i spil. Du bliver desuden en del af en markedsledende virksomhed kendetegnet af et stærkt socialt fællesskab, dygtige medarbejdere samt en uformel arbejdskultur med højt til loftet. Der er således tale om en stilling med solid indflydelse på eget virke i virksomheden.

Du får en selvstændig og ansvarsfuld rolle, hvor du med reference til virksomhedens tekniske chef, bliver ansvarlig for ledelsen af virksomhedens projekt-afdeling med 18 medarbejdere, bestående af projektledere samt back office. Dine arbejdsopgaver består bl.a. af følgende;

  • Personale- og teknisk ansvar for projektafdelingen
  • Ressourceplanlægning i projektafdelingen
  • Månedlig projektskæring og økonomirapportering på samlet projektportefølje
  • Sikre samarbejde med el-afdeling og produktion, i forbindelse med afvikling af projekter
  • Indgå i den tekniske afdelings lederteam, som udover dig, består af den tekniske chef samt afdelingslederne for vores el-afdeling og produktion.

For at få succes i jobbet har du en relevant teknisk uddannelsesbaggrund som f.eks.  maskinmester eller lignende. Du har en god faglig viden og forståelse for tekniske løsninger. Det anses ligeledes som en væsentlig fordel, hvis du har erfaring fra lignende job. Derudover er det en forudsætning, at du behersker dansk i skrift og tale på et højt niveau, ligesom du kan gøre dig forståelig på engelsk.

Du er bosiddende i en hensigtsmæssig kørselsafstand til PM ENERGI’s hovedkontor i Brønderslev. Der er som udgangspunkt ingen væsentlig rejseaktivitet forbundet med stillingen, men det forventes at du deltager i kunde- og leverandørbesøg.

Du er karakteriseret ved at være struktureret og kvalitetsbevidst, og du sætter en ære i at levere gode resultater og løsninger. Derfor har du en effektiv og fleksibel tilgang til løsningen og koordineringen af opgaver. Du evner at bidrage til sikringen af de rigtige løsninger for kunderne i samarbejde med de øvrige afdelinger, ligesom du formår at udnytte den særdeles høje faglighed hos dine kollegaer på tværs af organisationen. Du arbejder selvstændigt og nyder at gøre brug af dine faglige og ledelsesmæssige kompetencer, som gør dig i stand til at bevare overblikket, selv i komplekse situationer. Du ser muligheder frem for begrænsninger, hvilket sikrer et tillidsfuldt samarbejde med kundekredsen. Du er ligeledes en motiverende leder og i høj grad en teamplayer, som med dit gode humør bidrager til et godt og uformelt arbejdsmiljø.

Er du den nye afdelingsleder til PM ENERGI i Brønderslev, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør Thomas Bech fra Sensu A/S på tlf.: +45 22 89 89 76. Du kan læse mere om PM ENERGI på https://www.pmenergi.dk/.

Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.

Spørgsmål til jobbet?

Har du behov for at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du mere end velkommen til at kontakte den tilknyttede konsulent på opgaven:

anne sofie buus jensen

Anne Sofie Buus Jensen
Searchkonsulent
+45 53 28 67 95
annesofie@sensu.dk 

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Ansøgningsfrist:

Løbende

Virksomhed:

Sted:

Del opslaget

Her finder du et udpluk af vores nyeste stillinger

Menu

Afdelingsleder - Projekt

Questions about the job?

If you need to know more about the job prior to your application, you are always more than welcome to contact the responsible Headhunter or Researcher on the task.

A recruitment process at Comentor is a matter of trust
We strive for a thorough, confidential and transparent process. You can read more about this by clicking here.

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Application deadline:

Company

PM ENERGI

Location

Brønderslev

Share the post

Related vacancies

PM ENERGI – Afdelingsleder – El

Ledelse – Styrings- og tavlekonstruktion – Stærkstrøm Læs mere

Cimbria – Technical Product Manager

Indflydelsesrig rolle – Ambitiøs virksomhed – Udfordrende projekter Læs mere

uggerly-installation-logo Uggerly Installation – Entrepriseleder

Samarbejde – Mandskabsledelse – Vækstvirksomhed Læs mere

Titan Nedbrydning A/S – Projektleder

Spændende projekter – Genbrug – Ansvarlig virksomhed Læs mere

Related vacancies

PM ENERGI – Afdelingsleder – El

Ledelse – Styrings- og tavlekonstruktion – Stærkstrøm Læs mere

Cimbria – Technical Product Manager

Indflydelsesrig rolle – Ambitiøs virksomhed – Udfordrende projekter Læs mere

Here you will find a selection of our other vacancies

Become a member of the Comentor Forum

· Expand your perspective on management and recruitment.

· Receive news from the corner office by CEO Jakob Møller Hansen.

· Be among the first to be invited to events and relevant networks