Billede11

Senior Financial Accountant

Nøglerolle - Komplekse opgaver – International vækstvirksomhed

Vil du have en afgørende rolle i en international organisation, hvor du vil blive udfordret med en bred vifte af opgaver inden for økonomi og bogholderi? Som den nye Senior Financial Accountant bliver du en del af en virksomhed i voldsom ekspansion, og hvor du med dine stærke faglige kompetencer vil få mulighed for at udfordre og optimere eksisterende processer i regnskabsfunktionen. Hos Plant Supervision bliver du en del af et team fyldt med humor og gensidig respekt, og hvor trivsel er i højsædet. Du vil samtidig opleve et mix af forskellige personligheder og færdigheder, der tilsammen udgør et stærkt arbejdsfællesskab.

Du lander en spændende og alsidig rolle, hvor du bliver en uundværlig del af regnskabsteamet. I tæt samarbejde med CFO’en, som du også refererer til, vil du blive medansvarlig for bogholderiet. Derfor skal du også have mod og lyst til at indtage lederrollen i CFO’ens fravær. Dine arbejdsopgaver vil således bestå af følgende:

 • Styring af bogføring, konteringer og afstemninger,
 • Kreditorstyring
 • Ansvarlig for godkendelse af fakturaer eller faktura godkendelse og betalinger
 • Måneds- og årsafslutning
 • Forberedelse af årsrapport, for flere selskaber
 • Assisterer i årlig klargøring til revision samt rapportering, for flere selskaber
 • Medansvarlig for lønkørsel
 • Støtte til den årlige budgetproces
 • Statistisk- og momsrapportering
 • Analyser og rapportering
 • Håndtere henvendelser, interne og eksterne (kunder og onsite personale)

For at komme i betragtning, har du minimum 10 års erfaring med bogføring og økonomiopgaver, og særligt erfaring med kreditordelen er vigtig. Din uddannelsesmæssige baggrund er mindre vigtig, da den rigtige erfaring vægtes højere. Du er superbruger i Excel og i e-conomic, og så er du kommunikativt stærk, både på dansk og engelsk i skrift og tale.

Dit arbejde er din personlighed, og du udlever dig selv igennem dit arbejde. Du ser en ære i, at alt er i orden og fejlfrit, før det kommer igennem til ledelsesgodkendelse. Du er detaljeorienteret, kvalitetsbevidst og bevidst om dit ansvar, hvorfor du også kræver perfektion i arbejde udført såvel af dig selv som andre. Du er nysgerrig, og det er igennem selv samme nysgerrighed, at du har udviklet en stor sans for at finde muligheder i komplicerede opgaver. Ydermere er du indehaver af en god forretningsforståelse, og så værdsætter du systemer, der optimerer og effektiviserer arbejdsprocesser, ligesom du har talent for at implementere disse.

Er du den nye Senior Financial Accountant til Plant Supervision i Aalborg, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør fra Sensu A/S, Thomas Bech på tlf.: 22 89 89 76. For yderligere information om Plant Supervision se www.plant-supervision.com.

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.

Spørgsmål til jobbet?

Har du behov for at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du mere end velkommen til at kontakte den tilknyttede konsulent på opgaven:

Simone Skov Pedersen
Searchansvarlig

+45 28 18 51 34
simone@sensu.dk 

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Ansøgningsfrist:

Løbende

Virksomhed:

Sted:

Del opslaget

Her finder du et udpluk af vores nyeste stillinger

Menu

Senior Financial Accountant

Questions about the job?

If you need to know more about the job prior to your application, you are always more than welcome to contact the responsible Headhunter or Researcher on the task.

A recruitment process at Comentor is a matter of trust
We strive for a thorough, confidential and transparent process. You can read more about this by clicking here.

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Application deadline:

Company

Plant Supervision

Location

Aalborg

Share the post

Here you will find a selection of our other vacancies

Become a member of the Comentor Forum

· Expand your perspective on management and recruitment.

· Receive news from the corner office by CEO Jakob Møller Hansen.

· Be among the first to be invited to events and relevant networks