Arbejdsværelse2013_2__1_

Pensionssælger

Opsøgende salg – Frihed under ansvar – Midtjylland

Motiveres du af en alsidig hverdag med en høj grad af frihed og indflydelse på eget virke, og vil du sikre udvidelse af kundekredsen med udgangspunkt i dit netværk? Som pensionssælger hos North Pension får du en spændende rolle med en bred berøringsflade, fleksibilitet og gode udviklingsmuligheder. Du kommer til at indgå i en dynamisk virksomhed med et stort fokus på at yde en komplet og kompetent rådgivning inden for kerneområderne pension og sundhed.

Du får en central nøglerolle, hvor du bliver ansvarlig for opsøgende salg, kanvas samt rådgivning og servicering af nye og eksisterende kunder. Du gennemfører salgsindsatser med fokus på etablering eller optimering af pensions- og sundhedsordninger, og du indgår pensionsaftaler med relevante danske erhvervsvirksomheder. Du varetager desuden kanvas til udvalgte nye kundeemner, ligesom du sikrer løbende opfølgning på dialogen med dem. Dertil forestår du daglig registrering og rapportering i virksomhedens CRM-system for at skabe overblik samt gøre status på salgsindsatsens udvikling. Du deltager desuden i informations- og medarbejdermøder, ligesom du afholder statusmøder med resten af afdelingen. Du vil ligeledes skulle forestå indtegning af egne kunder.

For at få succes i jobbet har du en uddannelsesbaggrund inden for områderne forsikring og/eller pension – meget gerne fra forsikringsakademiet på niveau 3, 4 eller 5. Det er desuden en væsentlig fordel, at du har nogle års erfaring fra forsikrings- og pensionsbranchen. Derudover er det en forudsætning, at du har en god IT-forståelse, samt at du arbejder komfortabelt med registrering i CRM-systemer.

Som person er du en passioneret og dialogskabende salgsprofil med et stort drive. Du har stærke   formidlings- og rådgivningskompetencer, og du arbejder selvstændigt, entusiastisk og målrettet. Du er samtidig handlekraftig og opsøgende, og du evner at styrke salgsindsatsen med udgangspunkt i din glæde ved at netværke. Du er ligeledes proaktiv og selvkørende, mens du formår at bevare et godt overblik, der sikrer en velfungerende salgs- og rådgivningsproces. Du tilgår desuden dine arbejdsopgaver med en høj grad af struktur og ansvarsbevidsthed, hvilket gør dig til en tillidsvækkende samarbejdspartner for dine kunder.

Er du den nye pensionssælger til North Pension i Midtjylland, så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til seniorkonsulent fra Sensu A/S, Svend Erik Birkelund på tlf.: +45 51 29 43 33. Du kan læse mere om North Pension på: https://northpensionsagentur.dk/.

Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest, da vi behandler ansøgninger løbende.

Spørgsmål til jobbet?

Har du behov for at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du mere end velkommen til at kontakte den tilknyttede konsulent på opgaven:

malene roswalld

Malene Roswalld Portefée Lex
Searchkonsulent

+45 28 74 86 96
malene@sensu.dk 

Svend Erik Birkelund
Seniorkonsulent

+45 51 29 43 33
svend@sensu.dk 

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt

Virksomhed:

Sted:

Del opslaget

Her finder du et udpluk af vores nyeste stillinger

Menu

Pensionssælger

Questions about the job?

If you need to know more about the job prior to your application, you are always more than welcome to contact the responsible Headhunter or Researcher on the task.

A recruitment process at Comentor is a matter of trust
We strive for a thorough, confidential and transparent process. You can read more about this by clicking here.

Svend Erik Birkelund
Seniorkonsulent

+45 51 29 43 33
svend@sensu.dk 

Application deadline:

Company

North Pension –

Location

Aalborg

Share the post

Related vacancies

BILA – Inside Sales Representative

Supporting – Growth – Leads Læs mere

MAN Energy Solutions – Navy Sales Manager

Naval Projects – International environment – Strong brand Læs mere

Related vacancies

BILA – Inside Sales Representative

Supporting – Growth – Leads Læs mere

MAN Energy Solutions – Navy Sales Manager

Naval Projects – International environment – Strong brand Læs mere

Here you will find a selection of our other vacancies

Become a member of the Comentor Forum

· Expand your perspective on management and recruitment.

· Receive news from the corner office by CEO Jakob Møller Hansen.

· Be among the first to be invited to events and relevant networks