Billede 1 -red2

CEO

Sæt retningen for internationaliseringen og digitaliseringen i en ambitiøs E-commerce virksomhed

Kunne du tænke dig at stå i spidsen for en af Danmarks største online-univers for børn og tweens? Som kommende CEO hos Luksusbaby får du det overordnede ansvar for at sikre den fremtidige udvikling af forretningen med fokus på strategiudvikling, eksekvering og opfølgning. Du får derfor en afgørende rolle i forhold til at sikre kontinuerlig vækst og fremdrift i virksomheden, og du agerer fyrtårn i en dynamisk og uformel virksomhedskultur med korte beslutningsveje og et godt socialt fællesskab, hvor hættetrøjer ofte foretrækkes frem for jakkesæts.

Du får en afgørende lederrolle, hvor du med reference til bestyrelsesformand, Jan Lehrmann, bliver ansvarlig for at sætte en tydelig retning for virksomhedens fremadrettede udvikling, herunder bl.a.:

  • Ansvarlig for den øverste ledelse af Luksusbaby
    • Udvikling og ledelse af kultur i harmoni med virksomhedens mission, vision og værdisæt
  • Ansvarlig for udarbejdelsen af, eksekveringen og opfølgningen på forretningsstrategien i samspil med bestyrelsen og den øvrige direktion
  • Scope og prioritere forskellige projekter og investeringer ud fra en kvalificeringsmatrix
  • Ansvarlig for at drive den videre internationaliseringsrejse
  • Optimering af processer og ressourcer, herunder digitalisering og implementering af diverse IT-systemer, som skal være med til at skabe fundamentet for internationaliseringsrejsen
  • Sikre en rentabel forretning gennem budgettering, analyse optimering og løbende opfølgning på KPI’er, som sikrer virksomhedens fremdrift
  • Afholde bestyrelsesmøder som aftalt efter årshjul inkl. agenda, pre reads, referat m.m.
  • Identificere og realisere markeds- og vækstpotentialer

For at få succes i rollen som CEO, kommer du formentlig fra en rolle som f.eks. CEO, COO, CSO eller CCO, hvor du har opnået solid erfaring med e-commerce og detailbranchen. Du har i den forbindelse erfaring med at arbejde med multibrand stores, og har derfor forståelse for de mekanismer, der er forbundet med mange forskellige brands samt sæsonudsving ift. produktsortiment og forhandling af kontrakter med forskellige leverandører. Du har ligeledes erfaring med strategisk forretningsudvikling og internationalisering fra en vækstvirksomhed eller entreprenant virksomhed. Kort fortalt vil du jonglere med flere hundrede mærker i et red ocean.

Du besidder særdeles gode IT-færdigheder, heriblandt en god forståelse for ERP-systemer. Det er derudover et krav, at du har erfaring med E-handelssystemer og webshops.

Du behersker desuden dansk og engelsk på højt niveau i skrift og i tale. Du er dertil bosiddende, eller indstillet på at være bosiddende, i hensigtsmæssig kørselsafstand til virksomhedens lokation i Støvring.

Du er karakteriseret ved din stærke kommercielle forståelse og din gode forretningsforståelse gør dig i stand til at udfordre status quo. Du er en dygtig og gennemslagskraftig leder, som gennem dine gode kommunikative evner tydeligt sætter retningen for virksomhedens udvikling og formår at skabe følgeskab blandt dine medarbejdere. Du trives i en dynamisk hverdag med en uformel omgangstone, og hvor entreprenørånden er stærk. Din arbejdsmetode, på såvel operationelt som strategisk plan, er præget af struktur og bidrager til, at du altid besidder et godt overblik og kan navigere i et vækstorienteret miljø med fokus på bundlinje. Du er eminent til at balancere din strukturerede og resultatorienterede tilgang med din kreativitet og visionære ambitioner. Med andre ord er du selvsikker og ambitiøs samtidighed med, at du formår at sprede god energi.

Er du den nye CEO, som skal løfte virksomheden til næste niveau? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, John Tveit på + 45 20 77 43 33.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Spørgsmål til jobbet?

Har du behov for at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du mere end velkommen til at kontakte den tilknyttede konsulent på opgaven:

sarah grønning jensen

Sarah Grønning Jensen
Searchkonsulent

+45 50 49 05 99
sarah@sensu.dk 

john chalmers tveit

John Chalmers Tveit
Founder

+45 20 77 43 33
john@sensu.dk 

Ansøgningsfrist:

Løbende

Virksomhed:

Sted:

Del opslaget

Her finder du et udpluk af vores nyeste stillinger

Menu

Questions about the job?

If you need to know more about the job prior to your application, you are always more than welcome to contact the responsible Headhunter or Researcher on the task.

A recruitment process at Comentor is a matter of trust
We strive for a thorough, confidential and transparent process. You can read more about this by clicking here.

john chalmers tveit

John Chalmers Tveit
Founder

+45 20 77 43 33
john@sensu.dk 

Application deadline:

Company

Luksusbaby

Location

Støvring

Share the post

Related vacancies

Cimbria – Technical Product Manager

Indflydelsesrig rolle – Ambitiøs virksomhed – Udfordrende projekter Læs mere

Malik Group – CFO

Hold balancen i en af Nordjyllands største trading-virksomheder Læs mere

TRIMIT – Group CFO

Vækstrejse – International virksomhed – Ledelse Læs mere

Anonym – Administrerende direktør

Produktion – Ledelse – Forretningsudvikling Læs mere

Related vacancies

Cimbria – Technical Product Manager

Indflydelsesrig rolle – Ambitiøs virksomhed – Udfordrende projekter Læs mere

Malik Group – CFO

Hold balancen i en af Nordjyllands største trading-virksomheder Læs mere

Here you will find a selection of our other vacancies

Become a member of the Comentor Forum

· Expand your perspective on management and recruitment.

· Receive news from the corner office by CEO Jakob Møller Hansen.

· Be among the first to be invited to events and relevant networks