billeder

Ejendomschef

Deltid – Rapportering til bestyrelse – Drift og udvikling

LOCUS Properties A/S er en nordjysk ejendomsudvikler og udlejer af velbeliggende, moderne og attraktive lejligheder i hjertet af Aalborg. Locus betyder beliggenhed på latin og med en portefølje på omkring 200 lejligheder og 100 parkeringspladser på tre af de bedste lokationer i Aalborg og omegn, stræber LOCUS Properties efter at tilbyde alle lejere et hjem, som opfylder alle behov og forventninger.

LOCUS Properties er stolte af deres engagement i at skabe boliger af høj kvalitet på bedste beliggenhed. Alle lejemål er relativt nyopførte og designet til at imødekomme moderne livsstil. Der sættes en ære i at have tilfredse lejere i godt vedligeholdte ejendomme, og dertil samarbejder LOCUS Properties med et dedikeret team af professionelle partnere, som hjælper med fremvisning, udlejning og daglig administration samt vedligeholdelse og drift af ejendommene. Til en nyoprettet stilling med ansvar for den daglige drift søges der nu en Ejendomschef

Deltid – Rapportering til bestyrelse – Drift og udvikling

Er du passioneret omkring optimering af ejendomsdrift, og ønsker du at være en central figur i udviklingen af moderne og attraktive boliger i Aalborg? Som Ejendomschef hos LOCUS Properties, får du det overordnede ansvar for ledelse af og samarbejde med vicevært og samarbejdspartnere, hvor du med din servicemindede og professionelle tilgang vil bidrage til en løsningsorienteret styring og udvikling af ejendomsporteføljen. Bemærk, at der er tale om en deltidsstilling med en arbejdstid på 20 til 25 timer om ugen, hvilket giver dig mulighed for at kombinere jobbet med andre aktiviteter og interesser.

Som Ejendomschef hos LOCUS Properties, bliver du en central figur i den daglige drift og udvikling af porteføljen. Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver spænder bredt og omfatter alt fra større komplekse opgaver til mindre rutinemæssige opgaver:

  • Du sikrer sparring og opfølgning på samarbejdspartnerne, herunder Ejendomsadministrator, mægler og udlejningspartner.
  • Du får ansvaret for den daglige drift, herunder den fastansætte vicevært.
  • Du fastsætter politikker for lejere og opfylder krav fra myndighederne mm.
  • Du er ansvarlig for budgetlægning, økonomi- og likviditetsstyring.
  • Du sikrer løbende rapportering til bestyrelsen.
  • Du tager initiativer og kommer med oplæg til videre udvikling af forretningen

For at få succes i rollen, kommer du med en betydelig baggrund indenfor ejendomsdrift, herunder udlejning, vedligeholdelse, budgettering og rapportering.

Som person evner du at samarbejde, på tværs af forskellige interessenter, herunder lejere, ejere, eksterne partnere, myndigheder og andre relevante interessenter. Du besidder gode relationelle færdigheder og evner at opbygge og vedligeholde positive samarbejdsrelationer. En central del af rollen er desuden at kunne kommunikere klart og effektivt med forskellige interessenter.

Er du den nye Ejendomschef hos LOCUS Properties i Aalborg? Så skynd dig at sende dit CV og ansøgning. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Thomas Bech på +45 22 89 89 76. Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Spørgsmål til jobbet?

Har du behov for at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du mere end velkommen til at kontakte den tilknyttede konsulent på opgaven:

Ansøgningsfrist:

Løbende

Virksomhed:

Sted:

Del opslaget

Her finder du et udpluk af vores nyeste stillinger

Menu

Ejendomschef

Questions about the job?

If you need to know more about the job prior to your application, you are always more than welcome to contact the responsible Headhunter or Researcher on the task.

A recruitment process at Comentor is a matter of trust
We strive for a thorough, confidential and transparent process. You can read more about this by clicking here.

Application deadline:

Company

Locus Properties A/S

Location

Aalborg

Share the post

Related vacancies

Anonym – HR Business Partner

International virksomhed – local-to-global – Effektivisering Læs mere

TRIMIT – E-commerce Consultant

Online Commerce – Design – International tech company Læs mere

Related vacancies

Anonym – HR Business Partner

International virksomhed – local-to-global – Effektivisering Læs mere

TRIMIT – E-commerce Consultant

Online Commerce – Design – International tech company Læs mere

Here you will find a selection of our other vacancies

Become a member of the Comentor Forum

· Expand your perspective on management and recruitment.

· Receive news from the corner office by CEO Jakob Møller Hansen.

· Be among the first to be invited to events and relevant networks