Domicil_renset_v1

Statsautoriseret revisor

Rådgivning af større kunder – Fagligt stærkt miljø – Work/life balance

Har du en solid værktøjskasse inden for regnskab og skat, og vil du være en værdiskabende sparringspartner for en række højt profilerede kunder? Som statsautoriseret revisor hos LandboNord kommer du til at indtage en fremtrædende nøglerolle i en velrenommeret virksomhed, hvor du får muligheden for at gøre en betydelig forskel for kundekredsen. Du får således en vigtig funktion i afdelingens daglige drift samt i det interne samarbejde, som skaber grundlaget for en velfunderet og helhedsorienteret rådgivning. Du bliver desuden en del af en organisation med alle fagområder repræsenteret og en kultur, hvor vidensdeling, faglig tyngde og professionalisme er grundstenene. Her vil du opleve en arbejdsgang med en bred berøringsflade og alsidige arbejdsopgaver samt et stærkt kollegialt sammenhold. Du vil ligeledes indtræde i en rolle med gode udviklingsmuligheder i et miljø med stort fokus på work/life balance.

Du bliver en central del af et dynamisk og fagligt kompetent team. Her bliver du med reference til virksomhedens chefrådgiver ansvarlig for den regnskabs- og skattemæssige rådgivning af din egen kundeportefølje. Du får således til opgave at rådgive de større kunder med basis i årsregnskabsloven samt skatte- og selskabslovgivningen. I forbindelse hermed udarbejder og tilretter du skatteregnskaber og selvangivelser, ligesom du varetager skatterådgivning (herunder særligt rådgivning om virksomhedsskatteordningen). I forlængelse heraf forestår du skatterådgivning inden for selskabs- og aktionærbeskatning samt rådgivning om ejer- og generationsskifte, ligesom du rådgiver om selskabsformer og selskabsdannelse. Derudover tager du del i og bidrager til det tværfaglige samarbejde med virksomhedens øvrige afdelinger omkring udviklingen af kundens forretning, mens du ligeledes bliver ansvarlig for egne kundeteams.

For at komme i betragtning til stillingen har du en regnskabsmæssig uddannelsesbaggrund som statsautoriseret revisor, og du har flere års erhvervserfaring fra revisionsbranchen eller økonomirådgivningsområdet. Det forventes således, at du har erfaring med at rådgive og pleje din egen kundeportefølje, ligesom det er afgørende, at du er vant til at servicere ejerledede virksomheder organiseret i personligt regi eller selskabsform. Du mestrer derfor disciplinerne regnskab, skat og årsrapportering til fulde. Endelig forventes det, at du behersker dansk i skrift og tale på højt niveau, da du får en vigtig kommunikativ opgave i den rådgivningsmæssige dialog med kunderne.

På det personlige plan er du karakteriseret af en stor ansvarsbevidsthed samt et struktureret mindset, og du motiveres af at opbygge gode og tætte relationer til dine kunder og kollegaer. Du er udadvendt, tillidsvækkende og samarbejdsorienteret, ligesom du har en god forretningsforståelse og et veludviklet servicegen. Du sætter en ære i at yde kompetent og værdiskabende rådgivning, hvilket gør dig til en empatisk og lyttende samarbejdspartner. Dertil er du selvkørende, kvalitetsbevidst og analytisk, og du har et overblik, som gør dig i stand til at tænke langsigtet i din dialog med kunderne. Derudover er du humoristisk og ligetil, og du vægter det sociale arbejdsmiljø højt.

Er du den nye statsautoriserede revisor til LandboNord i Brønderslev? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Thomas Bech på + 45 22 89 89 76.

For yderligere information om LandboNord, se https://www.landbonord.dk/.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Spørgsmål til jobbet?

Har du behov for at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du mere end velkommen til at kontakte den tilknyttede konsulent på opgaven:

malene roswalld

Malene Roswalld Portefée Lex
Searchkonsulent

+45 28 74 86 96
malene@sensu.dk 

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Ansøgningsfrist:

Snarest muligt

Virksomhed:

Sted:

Del opslaget

Her finder du et udpluk af vores nyeste stillinger

Menu

Statsautoriseret revisor

Questions about the job?

If you need to know more about the job prior to your application, you are always more than welcome to contact the responsible Headhunter or Researcher on the task.

A recruitment process at Comentor is a matter of trust
We strive for a thorough, confidential and transparent process. You can read more about this by clicking here.

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Application deadline:

Company

LandboNord

Location

Brønderslev

Share the post

Related vacancies

asetek-logo Asetek – Økonomi-“Blæksprutte”

International virksomhed – Bogholderi – Lønadministration Læs mere

Malik Group – CFO

Hold balancen i en af Nordjyllands største trading-virksomheder Læs mere

Tallykey – Regnskabsansvarlig

Vækstvirksomhed – Månedsrapportering – Budget Læs mere

Strøm Hansen – Controller

Indflydelse – Gode udviklingsmuligheder – Talknuser Læs mere

Related vacancies

asetek-logo Asetek – Økonomi-“Blæksprutte”

International virksomhed – Bogholderi – Lønadministration Læs mere

Malik Group – CFO

Hold balancen i en af Nordjyllands største trading-virksomheder Læs mere

Here you will find a selection of our other vacancies

Locus Properties – Ejendomschef

LOCUS Properties A/S er en nordjysk ejendomsudvikler og udlejer af velbeliggende, moderne og attraktive lejligheder i hjertet af Aalborg. Locus betyder beliggenhed på latin og med en portefølje på omkring 200 lejligheder og 100 parkeringspladser på tre af de bedste

Læs mere

Become a member of the Comentor Forum

· Expand your perspective on management and recruitment.

· Receive news from the corner office by CEO Jakob Møller Hansen.

· Be among the first to be invited to events and relevant networks