Cover Sensu hjemmeside

IT-profiler

Klassisk Microsoft Infrastruktur – Professionel IT-drift - Microsoft Azure og 365

it’s IT er én af få Microsoft Tier 1 partnere i Nordjylland med hovedsæde i Aalborg, og har mere end 30 års erfaring i at levere professionelle IT-løsninger til SMV-markedet i Danmark.

I dag består it’s IT af 30+ glade medarbejdere, der hver og én brænder for god service og IT-løsninger med kunden i fokus. Som IT-leverandør og -partner håndterer de alt fra vedligeholdelse og support af IT-løsninger, overvågning, IT-drift og ikke mindst hosting og drift af Microsoft Cloud og klassisk Microsoft server-infrastruktur.

it’s IT søger lige nu flere IT-profiler, der har lyst til at være med til at levere IT-løsninger af højeste kvalitet.

IT-profiler
Klassisk Microsoft Infrastruktur – Professionel IT-drift – Microsoft Azure og 365

Kan du se dig selv i en virksomhed, hvor samarbejde, fleksibilitet og faglig udvikling er i højsædet? Så er det dig vi mangler til IT-virksomheden it’s IT, der specialiserer sig i IT-outsourcing. Som en del af et professionelt IT-team bidrager du til at levere IT-løsninger og -services af højeste kvalitet, enten som en del af drifts- og projekt- eller support-teamet. Hos it’s IT bliver du en del af en privatejet virksomhed, hvor ejerkredsen bl.a. består af fire kulturbærende medejere, der alle deltager aktivt i fællesskabet.

Som ITS’er befinder du dig i en flad organisationsstruktur, hvor kulturen og værdierne er gennemgribende i hele virksomheden – også i ledergruppen. Du bliver en del af et erfarent og velfungerende team, hvor trivsel, samvær og arbejdsglæde er gennemgribende både i og udenfor kontoret. Virksomheden er præget af en høj medarbejderanciennitet, en stærk kultur samt et godt arbejdsmiljø, hvilket vægtes utroligt højt. it’s IT er ikke et klassisk IT-konsulenthus, fordi deres forretning er drevet primært af faste og/eller langsigtede samarbejdsaftaler med kunderne.

I din dagligdag på kontoret i Aalborg mødes du af værdierne Tillid & Nærvær, Ansvar & Ejerskab og Teamet over Individet, og du vil opleve gode muligheder for kompetenceudvikling i form af relevant træning, certificeringer og faglig udfordring alt efter egne ønsker, behov og mål.

Du kommer til at arbejde med et bredt kundesegment, som omfavner mange forskellige, anerkendte og velrenommerede virksomheder fra alle brancher. it’s ITs kunder har typisk alt fra 25 til 300+ brugere, der befinder sig i afdelinger spredt over hele verden. Der er en høj kundeanciennitet hos it’s IT, og virksomheden sætter en ære i at deres samarbejde med kunderne bl.a. bygger på tillid, nærvær og gode relationer.

For at få succes i jobbet tager du ansvar og ejerskab over dine arbejdsopgaver, og du formår at bidrage til fællesskabet, ligesom du omgår dine kollegaer med tillid og nærvær. Du har formentligt en relevant IT-uddannelse, som datatekniker, datamatiker, IT-supporter eller lignende. Du kommer med minimum 5 års relevant erhvervserfaring, men gerne med 8-9 års erfaring eller mere, og synes, at det kunne være spændende at blive en del af rejsen hos it’s IT.

Da der er fuld fart på udviklingen hos it’s IT, hører vi meget gerne fra dig uanset om du har 5, 10 eller 15 års erhvervserfaring. Så længe ud har tilegnet dig en god teknisk indsigt, og besidder gode kommunikationsevner, så finder vi den rette stilling til dig.

Det kan være, at du:

  • Har erfaring med design, implementering og drift af løsninger indenfor cloud- såvel som klassisk Microsoft IT-infrastruktur.
  • Er generalist, men har eventuelt fundet dit eget speciale indenfor cloud løsninger, IT-sikkerhed, klassisk server-infrastruktur eller lignende.
  • Har erfaring med rådgivning, f.eks. i forbindelse med implementering og problemløsning.

Som person motiveres du af at levere gode IT-løsninger af høj kvalitet, og du formår at holde fokus, bevare dit overblik samt følge dine arbejdsopgaver til dørs. Du arbejder selvstændigt, men har samtidig en god forståelse for vigtigheden af godt teamwork, og du kommunikerer og samarbejder på tværs af alle niveauer i organisationen.

Er du én af de nye IT-profiler, vi søger til it’s IT? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion.

Ansøg snarest, da ansøgninger behandles løbende.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Thomas Bech på +45 22 89 89 76.

Du kan læse mere om it’s IT her: www.itsit.dk.

Spørgsmål til jobbet?

Har du behov for at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du mere end velkommen til at kontakte den tilknyttede konsulent på opgaven:

malene roswalld

Malene Roswalld Portefée LeX
Searchkonsulent

+45 28 74 86 96
malene@sensu.dk 

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

Virksomhed:

Sted:

Del opslaget

Her finder du et udpluk af vores nyeste stillinger

Menu

Questions about the job?

If you need to know more about the job prior to your application, you are always more than welcome to contact the responsible Headhunter or Researcher on the task.

A recruitment process at Comentor is a matter of trust
We strive for a thorough, confidential and transparent process. You can read more about this by clicking here.

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Application deadline:

Company

it’s IT

Location

Aalborg

Share the post

Related vacancies

BOXIT – IT System Specialist

Digitalisering – Vækstvirksomhed – Stor indflydelse Læs mere

Cephalon – IT-Support Engineer

Få en nøglerolle i en dynamisk og højteknologisk virksomhed Læs mere

Coolshop – Backend Developers

Python – E-commerce – Vild rejse Læs mere

Related vacancies

BOXIT – IT System Specialist

Digitalisering – Vækstvirksomhed – Stor indflydelse Læs mere

Cephalon – IT-Support Engineer

Få en nøglerolle i en dynamisk og højteknologisk virksomhed Læs mere

Here you will find a selection of our other vacancies

Become a member of the Comentor Forum

· Expand your perspective on management and recruitment.

· Receive news from the corner office by CEO Jakob Møller Hansen.

· Be among the first to be invited to events and relevant networks