Cover Sensu hjemmeside

Customer Succes Manager

Salg – Bredt kundesegment – Dedikeret team

it’s IT søger lige nu en Customer Succes Manager, der bl.a. skal sidde med ansvaret for både fastholdelsen og udviklingen af eksisterende kunder, og som skal sørge for, at kundernes IT-løsninger og -services altid opfylder deres behov.

Som ITS’er befinder du dig i en flad organisationsstruktur, hvor kulturen og værdierne er gennemgribende i hele virksomheden. Her vægtes trivsel, samvær og arbejdsglæde højt både i og udenfor kontoret, og du vil blive mødt af værdierne Tillid & Nærvær, Ansvar & Ejerskab og Teamet over Individet. Virksomheden er præget af en høj medarbejderanciennitet, en stærk kultur samt et godt arbejdsmiljø. it’s IT er ikke et klassisk IT-konsulenthus, fordi deres forretning er drevet primært af faste og/eller langsigtede samarbejdsaftaler med kunderne.

I din dagligdag på kontoret i Aalborg kommer du til at arbejde med et bredt kundesegment, som omfavner mange forskellige, anerkendte og velrenommerede virksomheder fra alle brancher. it’s ITs kunder har typisk alt fra 25 til 300+ medarbejdere, der befinder sig i afdelinger spredt over hele verden. Der er en høj kundeanciennitet hos it’s IT, og virksomheden sætter en ære i at deres samarbejde med kunderne bl.a. bygger på tillid, nærvær og gode relationer. Derfor vil du også få stor betydning for erhvervelsen af nye kunder i tæt samarbejde med sælger-teamet.

For at få succes i jobbet tager du ansvar og ejerskab over dine arbejdsopgaver, og du formår at bidrage til fællesskabet, ligesom du omgår dine kollegaer med tillid og nærvær. Du er optaget af at være proaktiv i din kommunikation med kunderne, især når der er nye IT-løsninger eller andet der kan optimere kundens IT. Du er naturlig i dit samarbejde med kunden, og kommunikerer på en troværdig og tillidsvækkende måde. Du er ambitiøs med alt hvad du laver, og det vil være en selvfølge, at der er styr på detaljen. Du tager derfor også gerne ansvar for, at det bagvedliggende systemlandskab er opdateret med de helt rigtige data.

Kan du se dig selv i en virksomhed, hvor samarbejde, fleksibilitet og gode relationer er i højsædet både internt såvel som eksternt? Så er det dig vi mangler til IT-virksomheden it’s IT! Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion. Ansøg snarest, da ansøgninger behandles løbende. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Thomas Bech på +45 22 89 89 76.

it’s IT er én af få Microsoft Tier 1 partnere i Nordjylland med hovedsæde i Aalborg, og har mere end 30 års erfaring i at levere professionelle IT-løsninger til SMV-markedet i Danmark. I dag består it’s IT af 30+ glade medarbejdere, der hver og én brænder for god service og IT-løsninger med kunden i fokus. Som IT-leverandør og -partner med speciale i IT-outsourcing, håndterer de alt fra vedligeholdelse og support af IT-løsninger, overvågning, IT-drift og ikke mindst hosting og drift af Microsoft Cloud og klassisk Microsoft server-infrastruktur. Du kan læse mere om it’s IT her: www.itsit.dk.

Spørgsmål til jobbet?

Har du behov for at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du mere end velkommen til at kontakte den tilknyttede konsulent på opgaven:

malene roswalld

Malene Roswalld Portefée LeX
Searchkonsulent

+45 28 74 86 96
malene@sensu.dk 

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Ansøgningsfrist:

Løbende

Virksomhed:

Sted:

Del opslaget

Her finder du et udpluk af vores nyeste stillinger

Menu

Customer Succes Manager

Questions about the job?

If you need to know more about the job prior to your application, you are always more than welcome to contact the responsible Headhunter or Researcher on the task.

A recruitment process at Comentor is a matter of trust
We strive for a thorough, confidential and transparent process. You can read more about this by clicking here.

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Application deadline:

Company

it’s IT

Location

Aalborg

Share the post

Related vacancies

Hardi-V – Salgs- og kundeservicekoordinator

Medbestemmelse – Digitalisering – Kundehåndtering Læs mere

BOXIT – Key Account Manager

Bygger en ny marknad – Containers – Starkt danskt varumärke Læs mere

Hans Jensen Lubricators A/S – Sales Manager

Strategisk relationssalg – Stakeholder Management – Verdensførende vækstvirksomhed Læs mere

BILA – Inside Sales Representative

Supporting – Growth – Leads Læs mere

Related vacancies

Hardi-V – Salgs- og kundeservicekoordinator

Medbestemmelse – Digitalisering – Kundehåndtering Læs mere

BOXIT – Key Account Manager

Bygger en ny marknad – Containers – Starkt danskt varumärke Læs mere

Here you will find a selection of our other vacancies

Become a member of the Comentor Forum

· Expand your perspective on management and recruitment.

· Receive news from the corner office by CEO Jakob Møller Hansen.

· Be among the first to be invited to events and relevant networks