G byggeplads erhverv PL 01_906x900px (002) - Kopi

Tilbudschef

Kom i usædvanligt godt sel(v)skab hos Gråkjær

Motiveres du af at skabe noget selv, og vil du i overensstemmelse med gode vestjyske værdier sætte dit præg på hvilke projekter virksomheden i fremtiden byder ind på og udfører? Som tilbudschef hos Gråkjær bliver du en del af et professionelt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone, godt humør og med højt til loftet. Desuden vil du opleve en høj grad af frihed under ansvar, en fornuftig balance mellem arbejde og fritid samt gode muligheder for faglig såvel som personlig udvikling.

Du får en indflydelsesrig og interessant rolle, hvor du med reference til virksomhedens salgs- og markedschef bliver ansvarlig for at identificere mulige byggeprojekter, som Gråkjær ønsker at byde ind på, samtidig med at du driver den efterfølgende proces. Alt imens du bidrager til at sikre ro i relationen til forskellige interessenter, varetager du således følgende arbejdsopgaver og ansvarsområder:

 • Du identificerer mulige opgaver/projekter, som har interesse for Gråkjær, via relevante databaser og i samarbejde med salgs- og markedschefen
  • Relationsbaseret ”salg” med fokus på tekniske rådgivere, arkitekter, ingeniører og lignende
 • Du følger op på og søger prækvalifikationer, licitationer og mulige projekter
 • Du bidrager til at samle det rigtige faglige hold af rådgivere, teknikere og lignende – både internt og eksternt afhængig af situationen og licitationen
 • Du rådgiver ift. licitationens rammer og sikrer at løsningerne opfylder kundekrav, er konditionsmæssige mv.
 • Du bliver ansvarlig for håndteringen af udbudsmateriale, mindstekriterier, kontrakter og generel overholdelse af udbudslovgivning.
 • Du præsenterer projekter for kunderne og andre interessenter
 • Du driver forhandlingsprocesser efter planlagte strategier
 • Du samarbejder tæt med projektafdelingen og kalkulationen
 • Du rapporterer projektstatus og vedligeholder kommunikation med interessenter

For at få succes i jobbet, har du en relevant byggeteknisk baggrund som f. eks bygningskonstruktør, bygningsingeniør, arkitekt eller lignende samt erfaring fra en tilsvarende rolle indenfor byggeindustrien. Du har herigennem opnået erfaring med at håndtere totalentreprisekonkurrencer og med at analysere udbudsmateriale – du er derfor vant til at arbejde med udbudslovgivningen, prækvalifikationer og licitationer.

Du bor i hensigtsmæssig kørselsafstand til virksomhedens lokation i Holstebro, og du behersker dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Du besidder et godt øje for at spotte interessante projekter, og du har dertil en god forretningsforståelse.  Du har en stor indlevelsesevne og faglighed, som afspejler sig i, at du er god til at forstå kundens ønsker og behov sammenholdt med projektets rammer samt diverse standarder og regulativer. Du har benene solidt planet på jorden og er en god formidler, hvilket bevirker at andre interessenter og fagfolk lytter til dine perspektiver og forslag. Du forstår vigtigheden af samarbejde og er parat til at trække på de mange kompetencer, som Gråkjær har in-house såvel som eksterne kompetencer, når det er nødvendigt for projektet. Du er med andre ord byggeteknisk velfunderet og formår at skabe og sælge trygheden i, at Gråkjær kan levere indenfor de opstillede krav qua din byggetekniske erfaring kombineret med dit kommercielle mindset.

Er du den nye tilbudschef til Gråkjær i Holstebro? Så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til direktør fra Sensu A/S Thomas Bech på tlf.: 22 89 89 76. Du kan læse mere om Gråkjær på: https://graakjaer.dk/

Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.

Spørgsmål til jobbet?

Har du behov for at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du mere end velkommen til at kontakte den tilknyttede konsulent på opgaven:

anne sofie buus jensen

Anne Sofie Buus Jensen
Searchkonsulent
+45 53 28 67 95
annesofie@sensu.dk 

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Ansøgningsfrist:

Løbende

Virksomhed:

Sted:

Del opslaget

Her finder du et udpluk af vores nyeste stillinger

Menu

Questions about the job?

If you need to know more about the job prior to your application, you are always more than welcome to contact the responsible Headhunter or Researcher on the task.

A recruitment process at Comentor is a matter of trust
We strive for a thorough, confidential and transparent process. You can read more about this by clicking here.

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Application deadline:

Company

Gråkjær

Location

Holstebro

Share the post

Related vacancies

DHK-Byg – Produktionschef

Dynamisk hverdag – Fagentrepriser – Ledelse

Læs mere

Precision Technic Defence – Contract Manager

Globalt plan – kompleksitet – Udviklingsmuligheder Læs mere

Vandmiljø Randers – Direktør

Sæt dit aftryk på udviklingen i Randers by Læs mere

Related vacancies

DHK-Byg – Produktionschef

Dynamisk hverdag – Fagentrepriser – Ledelse

Læs mere

Here you will find a selection of our other vacancies

Become a member of the Comentor Forum

· Expand your perspective on management and recruitment.

· Receive news from the corner office by CEO Jakob Møller Hansen.

· Be among the first to be invited to events and relevant networks