Billede

Backend Developers

Python – E-commerce – Vild rejse

Vil du være en del af en af Skandinaviens største og mest anerkendte webshops, og kunne du tænke dig en spændende stilling, hvor ingen dage er ens? Det får du nu muligheden for som ny Backend Developer hos Coolshop. Som medarbejder hos Coolshop bliver du en del af Coolshop-familien, hvor stærke fagligheder, brede smil og god (og dårlig) humor går hånd i hånd og danner fundamentet for en unik kultur i rammer, hvor medarbejdernes bedste potentiale kan udleves. Du vil fra første arbejdsdag opleve et unikt arbejdsmiljø og sammenhold blandt medarbejderne.

Du får en spændende rolle med reference til virksomhedens IT Development Manager, hvor du sammen med udviklingsteamet får ansvaret for at designe, udvikle og vedligeholde Coolshops backend-løsninger. Dine arbejdsopgaver vil bestå af følgende:

  • Udvikler og vedligeholder Coolshops egenudviklede e-commerce platform og Product Information Management System
  • Arbejder med virksomhedens tech stack, som blandt andet består af Python/Django, Postgres, Elasticsearch, RabbitMQ og Redis, hostet i Google Cloud
  • Designer og udvikler løsninger, som enten bidrager direkte til kunderejsen eller hjælper ”Coolegaerne” i deres daglige arbejde
  • Er med til at vælge de nyeste og bedste teknologier indenfor virksomhedens tech stack på tværs af deres mange services, så man er klar til fremtiden
  • Samarbejder med interne stakeholders for at opnå de helt rigtige løsninger, som skaber allermest værdi
  • Har fokus på at skrive kode af høj kvalitet og forstår vigtigheden i at dokumentere løsninger for at sikre viden i teamet

For at få succes i rollen har du ca. 2-5 års erfaring indenfor backend-udvikling i Python eller alternativt erfaring med e-commerce i et andet programmeringssprog. Derudover har du gerne erfaring med webudvikling i et eller flere frameworks f.eks. Django, Flask, FastAPI eller lignende. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, det er i højere grad din erhvervserfaring, der vægtes højt samt din nysgerrighed indenfor backend-udvikling, så du bidrager med viden om de nyeste og bedste teknologier.

Du behersker dansk i skrift og tale, ligesom du er bosiddende i hensigtsmæssig kørselsafstand til virksomhedens lokation i Nørresundby – max 1 time.

Som person er du samarbejdsorienteret og en udpræget teamplayer, der støtter op om dit team både socialt og fagligt, og du bidrager til, at teamet i fællesskab lykkes og bliver en succes. Dertil formår du at holde hovedet koldt og humøret oppe, som smitter af på dine kollegaer – også når der er travlt. Du evner at møde deadlines og når i mål med projekter, samtidig med at du er omstillingsparat og trives i et dynamisk miljø.

Er du en af de nye Backend Developers til Coolshop i Nørresundby? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Martin Tveit på + 45 26 83 38 42.

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Spørgsmål til jobbet?

Har du behov for at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du mere end velkommen til at kontakte den tilknyttede konsulent på opgaven:

emma krogh

Emma Krogh
Searchkonsulent

+45 28 56 13 14
emma@sensu.dk 

Martin Chalmers Tveit
Konsulent

+45 26 83 38 42
martin@sensu.dk 

Ansøgningsfrist:

Løbende

Virksomhed:

Sted:

Del opslaget

Her finder du et udpluk af vores nyeste stillinger

Menu

Backend Developers

Questions about the job?

If you need to know more about the job prior to your application, you are always more than welcome to contact the responsible Headhunter or Researcher on the task.

A recruitment process at Comentor is a matter of trust
We strive for a thorough, confidential and transparent process. You can read more about this by clicking here.

Martin Chalmers Tveit
Konsulent

+45 26 83 38 42
martin@sensu.dk 

Application deadline:

Company

Coolshop

Location

Nørresundby

Share the post

Related vacancies

BOXIT – IT System Specialist

Digitalisering – Vækstvirksomhed – Stor indflydelse Læs mere

it’s IT – IT-profiler

Microsoft Cloud-løsninger – Infrastruktur – IT-sikkerhed Læs mere

TRIMIT – Webudviklere med fokus på frontend

Webudviklere med fokus på frontend Læs mere

Related vacancies

BOXIT – IT System Specialist

Digitalisering – Vækstvirksomhed – Stor indflydelse Læs mere

it’s IT – IT-profiler

Microsoft Cloud-løsninger – Infrastruktur – IT-sikkerhed Læs mere

Here you will find a selection of our other vacancies

Become a member of the Comentor Forum

· Expand your perspective on management and recruitment.

· Receive news from the corner office by CEO Jakob Møller Hansen.

· Be among the first to be invited to events and relevant networks