Annonce - Anonym

Administrerende direktør

Produktion – Ledelse - Forretningsudvikling

Vores kunde er en velkonsolideret ejerledet produktionsvirksomhed med en etableret produktportefølje, som har haft fokus på det afsætningsmæssige og strategiske perspektiv i forretningen, men som nu ser mod at strømline og optimere produktionen, indkøb, supply chain og ledelsen af organisationen. Virksomheden er placeret i Midtjylland og har omkring 45 ansatte, hvoraf 10 af dem er administrative medarbejdere, mens resten er ansat i produktionen.

Har du lyst til at stå i spidsen for drift og udvikling af en etableret og relativt kompleks produktionsvirksomhed? Som kommende administrerende direktør får du det overordnede ansvar for at drive og videreudvikle virksomheden. Du kommer dermed til at bidrage til den løbende optimering af driften med specielt fokus på produktionen, ligesom du afsøger og sikrer udviklingsmuligheder. Du får en unik mulighed for at bringe din produktionsfaglige kompetencer i spil og præge driften og udviklingen i en virksomhed, hvor der er fokus på det gode håndværk.

Du får en afgørende nøglerolle, hvor du, med reference til bestyrelsesformanden, bliver ansvarlig for driften og den overordnede ledelse af virksomhedens forskellige afdelinger. Du spiller en vigtig rolle i optimeringen af virksomhedens kernekompetencer i produktionen og hele virksomhedens supply chain, hvor du omsætter strategiske mål til konkrete handlingsplaner og eksekverer på disse. Du får samtidig ansvaret for den økonomiske styring, og du får ansvaret for, at gode og langvarige relationer til virksomhedens eksisterende og nye kunder og leverandører opbygges og fastholdes. Du får også det overordnede ansvar for virksomhedens medarbejdere.

For at få succes i rollen som administrerende direktør, kommer du formentlig med en produktionsteknisk baggrund som f.eks. klejnsmed, maskiningeniør, produktionsplanlægger eller lignende og har efterfølgende en del års erfaring fra en tilsvarende rolle i en produktionsvirksomhed. Alternativt har din erhvervserfaring fra en rolle som f.eks. fabrikschef, produktionschef, COO eller lignende fra en produktionsvirksomhed, hvor du har opnået en solid erfaring med produktion og ledelse. Du har gennem din erhvervserfaring opnået en solid forståelse for produktion og forretningsforståelse, og du formår at reagere proaktivt i forhold til udviklingen og optimeringen af forretningen. Har du derudover erfaring med ledelse i en ejerledet produktionsvirksomhed, anses det som en væsentlig fordel.

Du har en god IT- og systemforståelse, ligesom du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Du er bosiddende i Midtjyllandsområdet.

Du er karakteriseret ved din faglige stolthed og din evne til at udfordre status quo. Dit drive, din proaktivtet og din beslutningsdygtighed gør dig til en dygtig leder, som formår at sætte en tydelig retning for den fremadrettede udvikling. Du er ligeledes jordnær, ydmyg og handlingsorienteret, og du er ikke bleg for at påtage dig en mere hands-on rolle. Din produktionstekniske forståelse, dit strategiske mindset og din økonomiske bevidsthed gør dig ligeledes til en god og forretningsorienteret leder, som hele tiden har overblikket over situationen.

Er du den nye administrerende direktør til vores kunde i Midtjylland? Så skynd dig at uploade din ansøgning og CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S, Thomas Bech på +45 22 89 89 76.

 

Vi opfordrer dig til at søge snarest, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Spørgsmål til jobbet?

Har du behov for at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du mere end velkommen til at kontakte den tilknyttede konsulent på opgaven:

anne sofie buus jensen

Anne Sofie Buus Jensen
Searchkonsulent
+45 53 28 67 95
annesofie@sensu.dk 

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Ansøgningsfrist:

Løbende

Virksomhed:

Sted:

Del opslaget

Her finder du et udpluk af vores nyeste stillinger

Menu

Administrerende direktør

Questions about the job?

If you need to know more about the job prior to your application, you are always more than welcome to contact the responsible Headhunter or Researcher on the task.

A recruitment process at Comentor is a matter of trust
We strive for a thorough, confidential and transparent process. You can read more about this by clicking here.

thomas bech

Thomas Bech
Adm. Direktør & partner

+45 22 89 89 76
thomas@sensu.dk 

Application deadline:

Company

Anonym

Location

Midtjylland

Share the post

Related vacancies

Cimbria – Technical Product Manager

Indflydelsesrig rolle – Ambitiøs virksomhed – Udfordrende projekter Læs mere

Malik Group – CFO

Hold balancen i en af Nordjyllands største trading-virksomheder Læs mere

Luksusbaby – CEO

Sæt retningen for internationaliseringen og digitaliseringen i en ambitiøs E-commerce virksomhed Læs mere

TRIMIT – Group CFO

Vækstrejse – International virksomhed – Ledelse Læs mere

Related vacancies

Cimbria – Technical Product Manager

Indflydelsesrig rolle – Ambitiøs virksomhed – Udfordrende projekter Læs mere

Malik Group – CFO

Hold balancen i en af Nordjyllands største trading-virksomheder Læs mere

Here you will find a selection of our other vacancies

Become a member of the Comentor Forum

· Expand your perspective on management and recruitment.

· Receive news from the corner office by CEO Jakob Møller Hansen.

· Be among the first to be invited to events and relevant networks