Som Teamchef & Chefkonsulent hos Sensu A/S har jeg ansvaret for vores afdeling i København, hvor jeg beskæftiger mig med opgaver inden for rekruttering & udvælgelse, headhunting, lederudvikling, organisationsudvikling, uddannelse, karriererådgivning og outplacement.

Jeg betragter mig selv som en moderne leder med stort kendskab til fremtidens arbejdsform. Gennem min karriere har jeg opbygget stærke kompetencer indenfor generel ledelse og people management, fra iværksætter virksomheder til globale koncerner og det offentlige arbejdsmarked. Samt fået et dybt kendskab og erfaring med rekruttering til faste stillinger og konsulenter på projektansættelse.

Min uddannelse dækker bl.a. en international CBA ved AVT Business School og har læst Business Management på Havard Business School og MIT i Boston. Jeg har flere certificeringer indenfor coaching, salgsledelse, ITIL, PRINCE2 og person-/team test m.v.

Før jeg blev gift og fik børn, var jeg international ishockeydommer. Derefter har jeg gennem mere end 10 år været ungdomstræner i fodbold og ishockey, hvor jeg også har gennemført træneruddannelsen under DIU. Jeg interesserer mig meget for den personlige udvikling, og samspillet i et team. Jeg sidder i flere netværk, og har været med til at stifte AVT Round Table 1 og Gentofte Stars Elite sponsornetværk.

Billede af Rasmus Steengaard Rasmus Steengaard Teamchef & Chefkonsulent T: +45 28 68 77 55