Som Teamchef & Chefkonsulent hos Sensu A/S har jeg ansvaret for vores afdeling i Aarhus, hvor jeg beskæftiger mig med opgaver inden for rekruttering & udvælgelse, headhunting, lederudvikling, organisationsudvikling, uddannelse, karriererådgivning og outplacement.

Mine erfaringer stammer fra flere brancher og organisationer på både det private og offentlige arbejdsmarked. Uddannelsesmæssigt har jeg en baggrund som lærer, efterfulgt af en HD(O) samt certificeret coach. Jeg har over 20 års erfaring som konsulent, primært fra Mercuri Urval, hvorfra jeg har en bred og dyb erfaring som Management-konsulent.

Jeg er desuden aktiv i diverse netværk og sidder blandt andet i Commercial Board i AGF, ligesom jeg sidder i bestyrelsen i AGF Fodbold af 1880. Jeg har ligeledes en lang historik som leder i Dansk Idræt. 

Privat er jeg en passioneret sportsmand. Jeg har tidligere spillet tennis på eliteplan og er fortsat en rutineret spiller. Derudover bruger jeg også meget tid på fodbold, og så inkluderer min fritid også gerne masser af musik fra The Beatles. 

Billede af Morten Thomsen Morten Thomsen Teamchef & Chefkonsulent T: +45 40 58 64 15