Som Seniorkonsulent i Sensu A/S beskæftiger jeg med med opgaver inden for rekruttering, headhunting, organisationsudvikling, karriererådgivning og outplacement.

Mine praktiske erfaringer er primært fra internationale virksomheder. Knap 10 år hos A. P. Møller hvor jeg bl.a. var udstationeret i Sankt Petersborg og Paris. I 2002 flyttede vi til USA, hvor jeg var direktør og hovedaktionær i et selskab, som designede og solgte møbler til det Nordamerikanske marked. I 2016 flyttede vi tilbage til Danmark, hvorefter jeg startede i rekrutteringsbranchen.

Jeg er uddannet cand. oecon. (driftsøkonomi) fra Aarhus Universitet, har et Diploma in Management fra Henley Business School. Derudover har jeg en række kurser/efteruddannelser, inklusiv certificeringer i diverse personlighedstestværktøjer.

I min fritid dyrker jeg spinning og lidt mountain-biking. Vi har et sommerhus ved Vesterhavet, som vi tager i, så meget som det lader sig gøre med to teenagedrenge. Efter mange år i USA, følger jeg stadig meget med i amerikansk politik og sport.

Billede af Jørn Skarregaard Jørn Skarregaard Seniorkonsulent T: +45 28 92 86 74