Som konsulent hos Sensu A/S beskæftiger jeg mig med opgaver indenfor rekruttering & udvælgelse, headhunting, organisations- og lederudvikling og karriererådgivning. For mig er det meget motiverende at være med til at udleve menneskers- og virksomheders potentialer, og jeg mener, at de rette mennesker i den rette kontekst er helt afgørende for virksomheders præstationsevne. Derfor er det vigtigt for mig, at kvaliteten er i top når det drejer sig om rekruttering af nye medarbejdere.

Min uddannelsesmæssige baggrund er ret unik, da jeg er bankuddannet og Cand. Scient. i Idrætsvidenskab fra Aarhus Universitet og har erhvervserfaring fra begge arenaer. Det har givet mig indsigt i og praktisk erfaring med, hvordan værktøjer fra elite- og breddeidræt kan bruges i erhvervslivet til f.eks. kultur- og talentudvikling, ledelsesudvikling, teamudvikling og præstationsoptimering. I mit arbejdsliv har jeg desuden praktisk erfaring med rekruttering og onboarding af både professionelle og frivillige.

Min faglige ekspertise gør mig dermed til en god samarbejdspartner i forhold til udvikling af organisationer, hvad enten det drejer sig om at finde de rette nye medarbejdere eller udvikle de eksisterende.

Privat er jeg bosiddende i Beder med min kæreste og vores søn, som jeg nyder at bruge tid med. Desuden er jeg en passioneret sportsmand og har i mange år selv spillet fodbold på eliteplan, mens jeg nu har kastet mig over trænergerningen. Derudover elsker jeg at pleje mine relationer og være social med venner og familie.

Billede af Jacob Nicolaj Eichner Jacob Nicolaj Eichner Konsulent T: +45 28 51 96 66