Som studentermedhjælper hos Sensu A/S varetager jeg den indledende del af rekrutteringsprocessen, hvor jeg identificerer, kontakter og screener relevante kandidater. Min arbejdsmetode baserer sig på en gennemarbejdet proces, hvor jeg er med til at sikre, at der findes de mest kvalificerede kandidater i forhold til kundens krav og forventninger. I mit arbejde har jeg et stort ønske om at finde det rette match mellem kunde og kandidat.

Til dagligt studerer jeg Organization & Strategy på Aalborg University Business School og bliver færdiguddannet cand.merc til sommer. Yderligere har jeg en bachelorgrad i Erhvervsøkonomi Almen fra Aalborg Universitet, og interesserer mig derfor i, at forstå organisatoriske strukturer samt strategiske og ledelsesmæssige aspekter og problemstillinger.

Privat er jeg bosiddende i Aalborg med min hund, hvor vi nyder en masse lange gåture sammen. Derudover bruger jeg en del af min fritid sammen med min familie og mine veninder, som jeg også rigtig gerne rejser sammen med, når muligheden byder sig.

Billede af Anne Sofie Buus Jensen Anne Sofie Buus Jensen Studentermedhjælper T: +45 53 38 67 95