Rekruttering

Træfsikkerhed! Ram rigtigt hver gang

Rekruttering af medarbejdere er en af de vigtigste investeringer virksomheder kan foretage. Derfor er fejlrekruttering bekostelig! - En fejlansættelse kan koste, hvad der svarer til en årsløn og kræver en masse ledelsesmæssig tidsforbrug i forsøg på at rette op på fejlen. Men mislykkede ansættelser kan undgås - med Sensus professionelle og determinerede rekrutteringsproces får I den helt rigtige kandidat første gang!

Ud fra en detaljeret forståelse af virksomhedens strategi, behov og mål er Sensu i stand til at identificere den profil, virksomheden søger. På baggrund af denne forståelse tilrettelægger Sensu en effektiv og målrettet rekrutterings- og udvælgelsesproces, der sikrer, at de mest kvalificerede kandidater tiltrækkes.

Sensu besidder et godt og solidt overblik over kandidatmarkedet og har adgang til et stort og velkvalificeret ansøgerfelt. Og med anvendelsen af professionelle headhunting-teknikker er der garanti for, at Sensu finder kandidaten med den rigtige talentprofil til jobbet hver gang. - En topmotiveret kandidat, der er skræddersyet til netop jeres virksomheds behov og som med sine kompetencer og færdigheder evner at klare de udfordringer, virksomheden måtte have.

For at screene markedet for velkvalificerede kandidater benytter Sensu flere samtidige rekrutteringskanaler.