Jobbet er besat!

El-installatør som Serviceleder i Aalborg

Kundefokus - Vækst - Kvalitet

Uggerly Installation A/S er en dynamisk nordjysk virksomhed stiftet i 1993, der med udspring i el har udviklet sig til også at omfatte VVS og svagstrøm. Virksomheden ledes af brødrene Henrik og Jens Uggerly, som også er ejere af virksomheden. Virksomheden beskæftiger i dag cirka 290 medarbejdere fordelt på fire afdelinger – en i Jylland, to på Sjælland og en i Malmø i Sverige. De bærende værdier i virksomheden er effektivitet, kvalitet, godt håndværk og gode løsninger. For yderligere information om Uggerly Installation A/S se www.uggerly.dk.

Til at styrke firmaet yderligere søger vi til en nyoprettet stilling en salgsorienteret el-installatør som serviceleder.

Med reference til den tekniske direktør får du ansvaret for at udbygge vores serviceafdeling yderligere, og du vil samtidig indgå i et tæt samarbejde med de 3 øvrige serviceledere i afdelingen. Uggerly er meget velkonsolideret og i god vækst, og har bl.a. fået store entrepriser på det nye sygehus i Aalborg.

Serviceafdelingen er vokset støt de sidste år, og planen er at vækste yderligere inden for serviceområdet. Dit fokus bliver mindre el-entrepriser i et område, som strækker sig fra Aarhus til Skagen, samt serviceopgaver i lokalområdet. Vi forventer, du bor i hensigtsmæssigt køreafstand fra Aalborg, og at du gennem dit lokalkendskab, netværk og engagement yderligere kan styrke Uggerly Installation A/S' position, som den installatørforretning, man naturligt ringer til, når der er opgaver inden for el, VVS og svagstrøm.  

Du har nemt ved at tale med kunder, og du ser muligheder. Du er meget salgs- og serviceminded, fleksibel og tager gerne ud til kunderne for at besigtige og afgive tilbud. Du sikrer, at kunderne føler sig godt behandlet og får den løsning, der passer til netop deres behov. Såvel kunder, kollegaer og medarbejdere oplever dig som venlig og imødekommende, men også tydelig i din kommunikation. Du er ansvarsbevidst, pligtopfyldende og sætter en ære i, at kunden får en god oplevelse af Uggerly Installation A/S.

Du har formentligt en baggrund som el-installatør og har erfaring fra en tilsvarende stilling eller alternativt som selvstændig. Du har erfaring med at kalkulere i Kalkia og gennemføre mindre entrepriser og opgaver med et succesfuldt resultat til følge. Du får ansvaret for dit eget team af elektrikere og er vant til opfølgning og til at levere kvalitet til tiden. Du bruger din PC som et naturligt arbejdsredskab og har en god teknisk forståelse.

Du indgår i Aalborg-teamet som en vellidt kollega, du samarbejder naturligt, har et godt overblik og er vant til at fordele ressourcerne i forhold til, hvor de gør størst gavn.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i en virksomhed, der vokser. Du får selvstændigt ansvar og mulighed for at præge tingene i en vækstvirksomhed.

Kan du genkende dig selv i vores værdier og forventninger, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "498-UGG" til job@sensu.dk. Jobbet ønskes besat snarest muligt. For yderligere information og spørgsmål kontakt konsulent Jeanet Kristensen, Sensu A/S på telefon +45 29451645.

Jobbet er besat!