Jobbet er besat!

Overmontør/Formand til el i Malmø-afdeling

Uggerly Installation A/S er en dynamisk nordjysk virksomhed stiftet i 1993, som med udspring i el har udviklet sig til også at omfatte VVS og svagstrøm. Virksomheden ledes af brødrene Henrik og Jens Uggerly, som også er ejere af virksomheden. Virksomheden beskæftiger i dag cirka 280 medarbejdere fordelt på 4 afdelinger – en i Jylland, to på Sjælland og en i Malmø i Sverige. De bærende værdier i virksomheden er effektivitet, kvalitet, godt håndværk og gode løsninger. For yderligere information om Uggerly Installation A/S se www.uggerly.dk.

Som led i vores videre vækst i Sverige søger vi til en nyoprettet stilling en Overmontør/Formand.

Tilsyn – kundemøder - tilbud – serviceopgaver – gerne typehuserfaring

Uggerly Installation A/S har i Sverige et tæt samarbejde med HusCompagniet, hvor de står for el- og VVS-entrepriserne. HusCompagniet ekspanderer kraftigt i Sverige, og der er derfor brug for en dygtig overmontør/formand til vores el-afdeling i Malmø. Med reference til afdelingslederen for el i Malmø får du en bred vifte af opgaver og ansvarsområder. Du styrer et antal byggepladser, fører tilsyn, deltager i udarbejdelse af tilbud, tegninger, KS og D&V dokumentation. Du får også mulighed for at deltage i kundemøder, og din indsats er i det hele taget stærkt medvirkende til, at kunderne i sidste ende får den rigtige kvalitetsløsning til tiden. Du får også mulighed for at deltage i forskellige serviceopgaver i Sydsverige.  

Vi forventer, at du har en struktureret tilgang til dine opgaver, og at du naturligt falder ind i samarbejdet med de øvrige medarbejdere i afdelingen. Du er elektriker og gerne el-installatør med nogen erfaring fra en lignende stilling, og har du allerede kendskab til svenske regler og normer, er det en klar fordel. Du forstår svensk og kan formulere dig, så du kan føre en samtale med svenske kunder, samarbejdspartnere og kollegaer. Endvidere taler og skriver du dansk og er i øvrigt god til at formulere dig. Du er systematisk, har overblik og er habil i brugen af PC.

Du arbejder gerne selvstændigt, har gode samarbejdsevner og trives med en omskiftelig hverdag med mange bolde i luften. Du får den sydlige del af Sverige som dit område, og du bor derfor formentligt i Storkøbenhavn eller Sydsverige. Alternativt er du klar til at flytte til Storkøbenhavn eller Malmø. Afdelingen i Malmø ligger cirka 10 min. kørsel fra Øresundsbroen.

Vi tilbyder dig en spændende og afvekslende hverdag i en vækstvirksomhed med god økonomi.

Kan du genkende dig selv i vores værdier og forventninger så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "429-UGG" til job@sensu.dk. Jobbet ønskes besat snarest muligt. For yderligere information og spørgsmål kontakt chefkonsulent Flemming Lund, Sensu A/S på telefon +45 5077 0451. 

Jobbet er besat!