Jobbet er besat!

Projektleder med VVS-baggrund

Turnkey-løsninger til marine og offshore

SEAMAR A/S er en professionel leverandør af turnkey-projekter til marine- og offshore- industrien. Virksomhedens kernekompetencer ligger i, at levere de rigtige løsninger inden for bl.a. elektronik/elektriske installationer, smedearbejde/VVS, ventilation, sprinkler/brandbekæmpelsessystemer og manpower. Med højtuddannede og erfarne medarbejdere tilbyder virksomheden løsninger af meget høj kvalitet med stort fokus på levering inden for aftalte tidsrammer og budgetter. Virksomheden har hovedkontor i Hirtshals, datterselskab i Rumænien og har ca. 120 medarbejdere, hvoraf størstedelen er allokeret til projekter rundt om i Danmark og udlandet. Siden opstarten i 2010 har virksomheden været i vækst og søger nu en projektleder.

Med reference til ledelsen bliver du ansvarlig for udvalgte projekter inden for marine- og offshore-industrien. Du får det tekniske, såvel som det økonomiske ansvar for diverse projekter, og det vil være dig der kører projekterne fra start til slut. Dine arbejdsopgaver spænder lige fra udarbejdelse af tilbud, opstart af projekterne, bemanding, salg, afrapportering til kunder samt arbejdsledelse og rådgivning undervejs i projekterne.

Din primære opgave bliver at sikre, at tid, pris og kvalitet på projekterne ligger inden for det definerede. Du skal sørge for at bemandingen er på plads i samarbejde med Seamars ledelse og kunden samt sørge for at projektet bliver gennemført. Undervejs i projekterne vil du have tæt dialog og sparring med samarbejdspartnere. Endvidere vil du i et vist omfang have opgaver inden for mersalg og rådgivning til kunderne. Stillingen vil også omfatte, at du tager kontakt til nye kunder, måske fra dit netværk og er opsøgende overfor virksomheder, der kunne bruge vores service.

Vi forventer, at du har nogle års erfaring fra offshore- eller marineindustrien enten som projektleder, supervisor, formand, site manager el. lign. Du er uddannet vvs-installatør, vvs-tekniker, maskinmester eller anden relevant uddannelse - gerne med en håndværksmæssig baggrund som rørsmed, VVS'er el. lign. Har du erfaring med ventilation, er det en fordel men ikke et krav Du behersker engelsk i skrift og tale og trives i en internationalt orienteret virksomhed.

Som person har du pondus og gennemslagskraft, og du er udadvendt og god til at kommunikere med mennesker på alle niveauer. Du er struktureret, har et godt overblik, god planlægningsevne og forstår at følge tingene til dørs. Du er en teamplayer, men forstår samtidig at arbejde selvstændigt og målrettet med dine opgaver, og du har en åben og fleksibel tilgang til tingene.

Vi tilbyder en spændende og ansvarsfuld stilling med stor mulighed for at præge sin egen hverdag samt udviklingen af en vækstvirksomhed med højt til loftet. Kan du genkende dig selv i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "347-SEA" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Sensu A/S; John Tveit på 20774333 eller Jeanet Kristensen på 29451645. For yderligere information om SEAMAR A/S se www.seamar.dk.

Jobbet er besat!