Jobbet er besat!

Headhunter til Aarhus

Vi ved, at du er derude, og vi kan også godt finde dig…
men kan du finde os?

Hos Sensu arbejder vi med det, vi er bedst til - vi arbejder med mennesker og virksomheder! Derfor er indsigt nøgleordet hos Sensu - indsigt i mennesker og indsigt i virksomheder. Vi rådgiver med hjerte, hjerne og passion. Vi går længere, og vi går dybere. Vi skaber værdi, og vi forstår. Vi udvikler, vi forandrer, og vi udfylder huller. Vi får medarbejdere, teams og ledere til at spille sammen. Vi fører de rigtige mennesker sammen og bringer mennesker fra, hvor de er, til hvor de gerne vil hen. Sensu er et dynamisk, inspirerende og forretningsorienteret konsulenthus, hvor både medarbejder, leder og virksomhed er i trygge og kompetente hænder.

Vi er 10 dygtige, kompetente og sjove medarbejdere fordelt på 2 lokationer – Aalborg og Aarhus. Som en del af den fortsatte vækst søges nu en headhunter.

Vi har det store privilegie at være den foretrukne samarbejdspartner for en række af de mest spændende virksomheder i Danmark.  Vi arbejder med rekruttering og ledelsesrådgivning på alle niveauer og har et indgående kendskab til, hvad der skal til for at understøtte og udvikle den fremtidige vækst i private virksomheder.  

I løbet af 2017 planlægger vi at flytte vores nuværende kontor i Silkeborg ind til Aarhus- området, og vi søger derfor en erfaren og dreven konsulent til at styrke teamet.

Du skal evne at formidle Sensus tilgang til rekruttering og ledelsesrådgivning, og du skal formå at skabe dig en salgsplatform - primært i det midtjyske område. Du skaber værdi for dine kunder og forstår og trives med rollen som headhunter og rådgiver.

Du insisterer på at levere kvalitet, og du har forståelse for livet som konsulent, der til tider kan være hektisk og travl.

Du er i dag headhunter, managementkonsulent eller lignende, og du har derudover et stærkt netværk både overfor kunder og kandidater. Du har erfaring med brug af testværktøjer - ideelt set NEO PI-R eller tilsvarende.

Du har formentlig en længere videregående uddannelse af merkantil karakter, som du har kombineret med en karriere indenfor det private erhvervsliv.

Du har lyst til at blive en del af vores succes, og du drives af at medvirke til at fastlægge vores indsatsområder, processer og vækstpotentiale. Du har lyst til sælge, og du drives af at skabe varige resultater, som er til gavn for alle involverede. Som person er du udadvendt og socialt anlagt. Du er nysgerrig, hårdtarbejdende, og du trives med at "være på". 

Vi arbejder som et hold, men med stor frihed og råderum - både personligt, men også i forhold til kunder og geografi.  Vi har et stærkt searchteam, som arbejder for dig i opgaveløsningen, og du vil kunne fokusere på at rådgive og sparre med dine kunder. Vi arbejder ud fra en gennemprøvet proces, som sikrer, at vi leverer kvalitet i alt, hvad vi gør.

Du arbejder ud fra vores kontor i Aarhus, men din hverdag vil lige så ofte være ude hos kunderne.

Du tilbydes et helt unikt konsulentjob hvor dit input og indsats vil være afgørende for vores vækst i dette område. Du tilbydes en kombination af fastløn og bonus på et, for branchen, højt niveau.

Vil du med på holdet så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "442-SEN" til job@sensu.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent fra Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på +45 6180 9091 eller Thomas Bech på +45 22 89 89 76. For yderligere information om Sensu A/S se www.sensu.dk.

Jobbet er besat!