Jobbet er besat!

Selvstændig Salgskonsulent med højt drive

Relationssalg – byggebranchen – Midtjylland

Schiedel ISOKERN Skorstene har sin oprindelse i det danske firma ISOKERN, der blev grundlagt i 1950 af skorstensfejermester Reinholdt Christensen. ISOKERN er gennem årene vokset sig til at være en betydelig eksportvirksomhed, der i 2001 blev opkøbt af den tyske skorstensproducent SchiedelGmbH & Co. KG.

Schiedel ISOKERN er den største danske producent af skorstenssystemer. Firmaets produktion og administration ligger i Karup, Midtjylland og beskæftiger ca. 25 medarbejdere. Internationalt tilhører virksomheden Schiedel gruppen, som er en af Europas ledende producenter af element- og stålskorstene. Schiedel gruppen med hovedsæde i München beskæftiger ca. 1.400 medarbejdere i 25 lande og har 21 produktionssteder. Schiedel gruppen er en del af den nyetablerede BMI Group (Braas Monier Icopal).

Til at understøtte produktsalget af den nye produktserie Perfectfire Nordic, som er resultatet af et samarbejde mellem Schiedel ISOKERN og virksomheden Meteor, søges nu en salgskonsulent.

Med reference til den danske direktør og General Manager får du ansvaret for at opbygge kundedatabasen for produkterne i serien Perfectfire Nordic på det danske marked. Dine arbejdsopgaver består således i at introducere produktet på markedet, skabe kontakt til potentielle kunder og samarbejdspartnere såsom typehusfirmaer, udviklere og arkitekter. Du er ansvarlig for rådgivning, tilbudsgivning og opfølgning på forespørgsler m.m. Derudover bidrager du med input til salgs- og markedsføringsaktiviteter.

Du er uddannet indenfor håndværksfaget og har eventuelt en overbygning som byggetekniker eller bygningskonstruktør. Det er en fordel, hvis du har erfaring med salg til byggebranchen og/eller salg af byggematerialer. Vigtigst af alt er det, at du har stor forståelse for byggebranchen.

Du har et højt dansk niveau såvel skriftligt som i tale, og det anses som værende en fordel, hvis du taler og skriver engelsk, da dette er koncernsproget. Derudover har du kendskab til PowerPoint, Excel og Word, og gerne erfaring med brug af Byggefakta.

Du er struktureret, sympatisk og overbevisende. Du motiveres af, at hjælpe andre og at skabe gode løsninger for kunderne. Du trives med at have mange bolde i luften, er vedholdende og god til at holde drivet. Du har stor kundeforståelse, er god til at rådgive samt flytte fokus fra pris til oplevet værdi og merindtjening. Du får tilknytning til virksomhedens domicil i Karup, Midtjylland. Dine arbejdsdage fordeles således, at du har tre til fire dage ude hos kunder og de resterende dage forventes det, at du er på kontoret i Karup. Du er derfor bosat i hensigtsmæssig køreafstand hertil.

Du får mange faglige udfordringer og ansvar, der matcher dine kompetencer og ambitioner.Du tilbydes en fast månedsløn, som er tilpasset de kompetencer og den erfaring, du kommer med. Som ansat i Schiedel ISOKERN tilbydes du pension, sygeforsikring, bil, telefon og computer.

Kan du genkende dig selv i værdierne og i de krav, vi stiller, så send en ansøgning som Word- eller PDF-fil mærket "438-SCH" til job@sensu.dk. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til konsulent fra Sensu A/S, Janni Gammelholm på +45 26 80 25 23.

Jobbet er besat!